Haberler

Nazilli Belediyespor Hazırlık Maçında Kazandı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Afyon kampında oynadığı Bodrum Belediyesi Bodrumspor hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Afyon kampında oynadığı Bodrum Belediyesi Bodrumspor hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Afyonkarahisar Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada her iki takımda ortada bir oyun sergilerken, ilk 45 dakikada her iki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilkyarı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıya tamamen farklı bir kadroyla sahaya çıkan Bodrum Belediyesi Bodrumspor atağa çıkarken top kaptırınca, dakika 48'de Nazilli Belediyesporlu Mehmet Fuat Gölbaşı'nın golüyle 1-0 geriye düştü. Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran ve baskılı bir oyun sergileyen B.B. Bodrumspor, dakika 57'de Fatih Nizam'ın şık golüyle beraberliği yakaladı. Bundan sonraki dakikalarda karşılıklı pozisyonlarla geçen karşılaşmada B.B. Bodrumspor teknik heyeti ve oyuncuları hakemin bazı kararlarına itiraz ederken, dakikalar 84'ü gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağa çıktığı sırada topu rakibine kaptırdı. Kontra atağa çıkan Nazilli Belediyespor Osman Doğru'nun ayağından ikinci golü buldu. Son dakikalarda her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma Nazilli Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyon kampındaki üçüncü hazırlık maçını 14 Ağustos Cuma günü Sandıklıspor ile oynayacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fuat Nazilli Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title