Haberler

Muzaffer Yaztepe 6'ncı Kez Güven Tazeledi

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 36. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Başkan Muzaffer Yaztepe, 6'ncı kez üyelerinden yetki aldı.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 36. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Başkan Muzaffer Yaztepe'nin açılış konuşması ile başlayan kongrede ardından Divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına T.E.K.K.Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı İsmail Atakan getirildi.

Divanın oluşmasından sonra Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporu ve Denetim Kurulu raporları okundu ve oylamaya sunuldu. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi.

BÜTÇE 560 BİN TL OLARAK KABUL EDİLDİ

2015 yılı tahmini bütçesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, tahmini bütçe 560 bin TL olarak oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin 9. maddesinde ise Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan ile Denetim Kurulu üyelerinin aylık ücretleri ve huzur hakları ile yollukları görüşüldü ve bu maddede oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra Merkez Birliği'nce uygulamaya konulan kooperatif takibindeki borçların yeniden yapılandırılması görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemdeki maddelerinin görüşülmesinin ardından geçilen seçimde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na yeniden seçilen Muzaffer Yaztepe yaptığı teşekkür konuşmasında bugüne kadar kazandığı tecrübelerini kooperatif üyelerinin yararına kullandığını ve kullanmaya da devam edeceğini belirtti.

Muzaffer Yaztepe Başkanlığındaki Asil Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Sami Canbaz, Şaban Kırım, Hüseyin Bahar ve Cüneyt Büyükikiz seçildi. Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine, Sami As, Özder Çutok, Kasım Şişman, Kıyas Terbiyeli ve Aytaç Erdem seçilirken, Bölge Birliği Asil Delegeliklerine Muzaffer Yaztepe, Sami Canbaz, Şaban Kırım seçildi.

Kongrede, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve Belediye Meclisi üyeleri ve Tekirdağ, Kırklareli, Edirne illeri ve ilçelerindeki tüm Kefalet Kooperatifleri Başkanları da hazır bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Kırım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title