Haberler

Şef Arda Türkmen, kendisinden 15 yaş küçük fenomen Melodi Erbirliler ile aşk yaşamaya başladı

Güncelleme:

Şef Arda Türkmen'in, çektiği makyaj videolarıyla tanınan fenomen Melodi Elbirliler ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Aralarında 15 yaş bulunan çiftin ilişkisini ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ele verdi.

Televizyonda yaptığı yemek programları, samimi sunumuyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan 45 yaşındaki Arda Türkmen, yeni bir aşka yelken açtı. Türkmen, bir süredir 30 yaşındaki fenomen Melodi Erbirliler ile aşk yaşıyor.

MUTFAKTAKİ POZLARI AŞKI ELE VERDİ

Özel hayatıyla gündemde olmayı tercih etmeyen Arda Türkmen, güzellik Blogger'i olarak son dönemlerde sosyal medya üzerinden hayran kitlesi çığ gibi büyüyen Melodi Elbirliler'le aşk yaşıyor. Türkmen ile Elbirliler kısa süre önce başlayan beraberliklerini şimdilik gizli tutmayı tercih ediyorlar. Çiftin ilişkisi ise Instagram hesabından aynı mutfakta yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıktı.

İşte ikiliyi ele veren pozları...

Arda Türkmen, kendisinden 15 yaş küçük fenomen Melodi Erbirliler ile aşk yaşamaya başladı

Arda Türkmen, kendisinden 15 yaş küçük fenomen Melodi Erbirliler ile aşk yaşamaya başladı

Arda Türkmen, kendisinden 15 yaş küçük fenomen Melodi Erbirliler ile aşk yaşamaya başladı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Sosyal Medya Arda Türkmen Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (45)

Halil:

15 yaşında bir kız evlense ortalığı ayağa kaldırırsınız. Kadın dernekleri..anlaşılıyor ki sizin derdiniz İslam ile

37
12
yanıtYanıtla
kaplan:

kardeşim arda türkmen 45 yaşında , kızda bu durumda 30 yaşında oluyor . . . yuhh konuyu nerden getirdin islama az biraz araştır. sonra yorum yaz

yanıt9
yanıt1
damla:

Kendi hür iradesi ile karar verebilecek yaşta. Dert islamla değil, eğitimsizlikle.

yanıt3
yanıt1
gizli:

15 yaşında kız demiyor, kendinden 15 yaş küçük diyor. yani kız 30 yaşında

yanıt11
yanıt0
Mert:

Aklında 15 yaşında birileri olmasa böyle düşünmezsin..

yanıt8
yanıt1
Bülent:

15 yaşında bir kızın evlenmesiyle 30 yaşında bir kişinin kendinden 15 yaş büyük birisiyle evlenmesini nasıl bir tutabiliyorsun anlatsana biraz

yanıt4
yanıt0
Ahmet:

Saf. Kız 15 yaşında değil. Kendinden 15 yaş küçük diyor.Okuduğunu bile anlayacak kapasitede değilsin.

yanıt6
yanıt0
Sunaz balta:

15 yaşındaki çocuktur doğru kararlar alamaz ve daha gelişme çağında 30 yaşında olgun bi kadındır ona karışma hakkı olamaz kimsenin

yanıt3
yanıt4
Bayburtlu:

Arsızlıga cesaret zinaya aşk dediler bu milletin ahlakını işte böyle YEDİLER

30
0
yanıtYanıtla
Şükran:

Böyle söylediğin zaman bide yobaz diyorlar utanmadan

yanıt2
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title