Haberler

    Ağrı'da sahneye çıkan Mustafa Ceceli, Kürtçe şarkılar söyledi

    Güncelleme:

    Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Ağrı'da ikincisi düzenlenen Balık Gölü Festivali'nde sahneye çıktı. Taşlıçay ilçesinde bulunan ve Türkiye'nin en yüksek rakımlı gölü olma özelliği gösteren Balık Gölü'nde, sahne alan başarılı şarkıcı Mustafa Ceceli, kendi bestelerinin yanı sıra Kürtçe şarkı söyleyerek kendisini dinlemeye gelenlerle düet yaptı.

    Taşlıçay ilçesinde 2 bin 241 metre rakımı ile Türkiye'nin en yüksek gölü olma özelliğine sahip Balık Gölü'nde gerçekleşen konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi. Pandemi nedeniyle uzun süredir sahneye çıkamayan Mustafa Ceceli ise konserde unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

    PEŞ PEŞE KÜRTÇE ŞARKILAR OKUDU

    Sevilen hitlerini seslendiren Ceceli, repertuarında ilk kez Kürtçe şarkılara da yer verdi. Ceceli'nin "Rındamın", "Dilber", "Hurik Hurik" adlı Kürtçe şarkılardaki performansı hayranlarından tam not aldı. Kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla birlikte şarkı söyleyen Ceceli, bir ara dinleyicilerden zılgıt çekerek kendisine destek olmalarını istedi.

    Ağrı'da sahneye çıkan Mustafa Ceceli'den Kürtçe şarkılar okudu

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Balık Gölü Taşlıçay Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (4)

    Uğur Duran:

    heeee!!! Ben anladım... Hem de çok iyi anladım... 2. açılıma hazır olun!!

    35
    19
    yanıtYanıtla
    pentakill lol:

    kürtçe şarkılar güzel ya bende bazılarını beğeniyorum. siyasi propaganda yoksa tabi.

    28
    13
    yanıtYanıtla
    TANER ŞEKER :

    iyi çocuk ama çok yalaka

    28
    9
    yanıtYanıtla
    Hasan Yandik:

    Helal olsun... hepimiz biriz..biz TÜRKİYEYİZ

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title