Haberler

Muş'ta Sporculara Malzeme Dağıtıldı

Muş’un Hasköy ilçesinde Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından yürütülen Hasköy Gençlik Merkezi (Has-Gem) Projesi kapsamında 10-18 yaş aralığındaki 100 sporcuya malzeme dağıtıldı.

Muş'un Hasköy ilçesinde Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından yürütülen Hasköy Gençlik Merkezi (Has-Gem) Projesi kapsamında 10-18 yaş aralığındaki 100 sporcuya malzeme dağıtıldı.

Hasköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında İlçe Stadyumu'nda malzeme dağıtım töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Hasköy Kaymakam Vekili ve Muş Vali Yardımcısı Hüseyin Göktürk, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri Hüsamettin Altay ve Rüstem Sayım ile vatandaşlar ve sporcular katıldı. Törende bir konuşma yapan Kaymakam Vekili Hüseyin Göktürk, dünyada insanları bir araya getiren tek eylemin spor olduğunu söyledi. Göktürk; "Kayıtlara baktığımız zaman dünyada 194 ülke vardır. Bunların hepsi, farklı dil, farklı din, farklı ırk, farklı mezhepler, hepsinin kendine göre özellikleri vardır. Hepsi haritada farklı yerlerde yaşamaktadırlar, ama hepsinin kendince böyle bir ekonomik, siyasi, kültürel kavgası, çatışması, savaşı vardır. Ancak söz konusu spor olduğu zaman bunların hepsini bir kenara koyarlar ve bir araya gelirler. Dünya kupası veya diğer sportif müsabakalar bunların en güzel örneğidir. Bizler de buradan hareketlenerek gençlerimizin geleceklerine yatırımlar yapmak ve desteklemek için bu spor malzemelerini vermek için bir araya geldik. Spor kulüplerimiz maddi yetersizlikten dolayı sporcu bulamamakta. Çoğu zaman bizde çeşitli kaynaklarla gerek yerel yönetimler, gerek Muş Valiliğimizin kaynaklarıyla 100 sporcumuza yaz ayının verimli ve faydalı geçmesi için bu malzemeleri hediye edeceğiz, emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Göktürk, yaptığı konuşmanın ardından Öz Hasköy Spor Kulübü sporcularına malzeme dağıttı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Hüseyin Göktürk Hasköy Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title