Haberler

Muş'ta 100 Öğrenciye Sertifika Takdimi

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKONA) bağlı Muş Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafınca düzenlenen ‘Güvenilir Eller Gıda Güvenliği Eğitimi’ne katılan 100 öğrenciye sertifikaları takdim edildi.

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKONA) bağlı Muş Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafınca düzenlenen 'Güvenilir Eller Gıda Güvenliği Eğitimi'ne katılan 100 öğrenciye sertifikaları takdim edildi.

Unilever Food Solutions'ın başlatmış olduğu "Gıda Güvenliği" programı kapsamında, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKONA) bağlı Muş Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından düzenlenen 'Güvenilir Eller Gıda Güvenliği Eğitimi'ne katılan Muş Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, eğitimlerini tamamladı. Unilever Food Solutions ile Muş Aşçılar ve Pastacılar Derneği'nin iş birliğiyle verilen eğitimler sonrasında, okulun konferans salonunda sertifika dağıtım töreni düzenlendi. Düzenlenen törene; Muş İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Müdür Yardımcısı Mehmet Özçelik, okul öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Sertifika dağıtım programında bir konuşma yapan Muş Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Halit Uygur, gıda güvenliğinin önemine dikkat çekerek, tüm gıda işletmelerinin uyması gereken temel bir zorunluluk olduğunu belirtti. Verilen eğitimlerle ilgili öğrencilere hitap eden Uygur: "Vermiş olduğumuz eğitim sayesinde, insan sağlığını etkileyen tehlikelerden, risklerden korunma ve engelleme yöntemlerini öğrendiniz" dedi.

Uygur'un konuşması sonrasında bir konuşma yapan Muş İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerimizin sertifika almasına yönelik yapılan kursları, çalışmaları biz destekliyoruz. Emek veren bütün herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Program, yapılan konuşmalar sonrasında öğrencilere sertifikalarının dağıtılması ve toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Aliye Unilever Uygur Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title