Haberler

Murat Övüç'e kadın takipçisinden ilginç mesaj: Kocam yatak odasında sizi izliyor

Güncelleme:

Ertem Şener'in YouTube kanalına konuk olan fenomen Murat Övüç, bir kadın takipçisiyle yaşadığı ilginç diyaloğu anlattı. Övüç, "Bir adam, benim videolarımı izleyen eşine kızmış. Ama sonra o kadın yatak odasında eşini benim videolarımı izlerken yakalamış" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Murat Övüç, Ertem Şener'in YouTube programına konuk oldu. Instagram'da 2.4 milyondan fazla takipçisi bulunan Övüç, bir kadın hayranıyla olan anısını anlattı.

"12 YILDIR BİRLİKTE OLDUĞUM SEVGİLİMLE TEK KARE FOTOĞRAFIMIZ YOK"

Uzun bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşından bahseden Övüç, "Ben normal mütevazi yaşayan biriyim, benim hayat arkadaşım var 12 yıldır birlikteyiz bizim bir kare fotoğrafımız yoktur. Benim özelim dört duvar arasındadır kimse bilmez. Her şey cinsellik değil o benim akıl hocam çok seviyorum onu. Amerika'da pırlanta tasarımcısı paraya da ihtiyacı yok" dedi.

Murat Övüç'e kadın takipçisinden ilginç mesaj: Kocam yatak odasında sizi izliyor

"BU MURAT KADAR CİLVELİ OL DİLE BENDEN NE DİLERSEN"

Şener Ertem, Övüç'den kendisine gelen ilginç mesajlardan birini anlatmasını isteyince ortaya garip bir hikaye çıktı. Övüç, ilginç anısını şu sözlerle anlattı: "Hanımefendi benim videolarımı izliyor bir gün kocasına da gösteriyor. Ya ben bayılıyorum Murat abiye filan diye; kocası bağırıyor 'kapat ulan şu i.neyi' diye... Kadın kocasına bir şey diyemiyor kapatıyor. Aradan iki gün geçiyor kadın diyor ki yatak odasından sizin sesiniz geliyor eşim kah kah kah gülüyor. Yatak odasına koşa koşa bir gittim kocam sizi izliyor. Ulan karı demiş bu Murat kadar işveli cilveli ol dile benden ne dilersen demiş."

Murat Övüç'e kadın takipçisinden ilginç mesaj: Kocam yatak odasında sizi izliyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ertem Şener Murat Övüç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

bozoklu:

dünya tersine dönmüş bunlar normal biz anormal olduk.

32
0
yanıtYanıtla
GARIBAN:

koca sıkıntılı :)

22
0
yanıtYanıtla
MUSTİ:

İĞRENÇLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL:

17
3
yanıtYanıtla
cosmos:

gayri meşru olanı meşru göstermeye ve normalmiş gibi göstermeye çalışmak bir kere her şeyden önce dine ve Allaha muhalefettir isyandır küfrü isyandır hee rabbimiz böyle bir şeye izin verseydi elbet bizde saygı duyardık rabbimizin izin vermediği bir olguya biz ne sahip çıkarız nede destekleriz ne de saygı duyarız bu kadar basit

13
5
yanıtYanıtla
uCube:

Arkadaş kendini şekilden şekile sokarak para kazanacağına, helalinle para kazanmayı denesene. Para için yaptığın hareketler saçmalıktan başka bir şey değil, bir de kocası kahkaha atıyormuş. Videosuna bir bakayım dedim, direk kapama tuşunu aradım 5 sn anca dayandım.

14
0
yanıtYanıtla
tret:

ben açmadım Allah a şükür. :)

yanıt2
yanıt0
HARUN:

BUNLAR VARKEN NETFLIX NIYE PROBLEM OLUYO

11
1
yanıtYanıtla
eskikafa:

buda durumunu normalmiş gibi anlatıyorya allahım hakkımızda gelecek nesilleri hayırlısını nasip etsin

10
1
yanıtYanıtla
Umk44:

Bunların basinda medyada bu kadar gösterilmesi toplumun yapısını bozuyor insanları özendiriyorlar bilinçli yapılan sistemli toplumu bozma çabası

10
1
yanıtYanıtla
Sizene:

Arkadaş yok din, yok şu bu, zorla izlettiren mi var? Evinde otuuryorsun açma o zaman adamın Youtube kanalını. Herkes sizin gibi mi yaşamak lazım?

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title