Haberler

Muhteşem Yüzyıl'da Paşa Rolünde Oynayan Adnan Koç, Uyuşturucu Baskınında Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde Behram Paşa'yı canlandıran Adnan Koç, uyuşturucu baskınında gözaltına alındı.

İstanbul polisince düzenlenen operasyonda, Muhteşem Yüzyıl'da ' Behram Paşa' rolündeki oyuncu Adnan Koç'un da aralarında bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler polisin bulduğu kokaini vermemek için direndiği öğrenildi.

Fİ DİZİSİNDEKİ OYUNCU DA GEÇEN HAFTA YAKALANMIŞTI

Baskın sırasında polisin bulduğu kokaini vermemek için direnen uyuşturucu şebekesinin geçtiğimiz haftada " Fi" dizisinin oyuncularından Serhan O.ya uyuşturucu satarken yakalandığı öğrenildi.

Muhteşem Yüzyıl'da Paşa Rolünde Oynayan Adnan Koç, Uyuşturucu Baskınında Gözaltına Alındı

5 KULLANIMLIK KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

İEM Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu satıcısı Sinan B.yi Avcılar'da takibe aldı. Ekiplerin peşine düştüğü Sinan B. İçerenköy'de Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Behram Paşa rolünde oynayan Adnan Koç'la bulaşıp bir kafeye girdiği tespit edilince operasyon düzenlendi. Operasyonda torbacı Sinan B. ile oyuncu Adnan Koç ve 3 kardeşi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda Adnan Koç'un üzerinde 5 kullanımlık Kokain ele geçirildi. Kafedeki aramalarda ise metamfetamin ve ecstasy hap ele geçirildi. Polisin yaptığı baskında, şüphelilerin uyuşturucuları polise vermemek konusunda direndiği öğrenildi. Şüpheliler hakkına "Polise mukavemet" suçu kapsamında da işlem yapıldığı öğrenildi.

Muhteşem Yüzyıl'da Paşa Rolünde Oynayan Adnan Koç, Uyuşturucu Baskınında Gözaltına Alındı

ÜNLÜLERİN TORBACISI

Ünlülerin torbacısı olarak Sinan B.'emniyet'teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Sinan B.'nun Fi dizisinin oyuncularından Serhat O.'ya da uyuşturucu sattığı öğrenildi. İstanbul Narkotik Polisi'nin Serhat O. hakkında geçtiğimiz hafta uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldığı mahkemeye sevke dilen Serhat O.'nun denetimli serbestlik uygulanarak serbest bırakıldığı öğrenildi.Sinan B.'den uyuşturucu aldıkları sırada gözaltına alınan Adnan K. ile 4 şüpheli de Emniyet'teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Adnan Koç İstanbul Behram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Yoooo:

Eski Osmanlıyımi Canlandırıyor , o dönem eskiden kaldı , Cumhuriyet kuruldu , haberiniz yokmu, paşa

2
4
yanıtYanıtla
yok mi:

eskide mi kaldı, yeni mi başlıyor .

yanıt2
yanıt2
Aslan:

devlet izin versin isdeyen icer kime ne alkol dahami iyi butun awrupa amerika ulke Li erinde Serbest türkiye kadar katliam olmuyo

2
4
yanıtYanıtla
İlker nebioğlugil:

Öküz hiç avrupayı görmemişsin avrupada serbest olduğunu yazıyorsun hangi avrupa ülkesinde böyle serbest hollandanin sadece bir şehrinde belirli günler ve belirli sanatlarda polis ve döktür kontrolünde içiyorlar

yanıt0
yanıt0
Seytanin oyunu Uyusturucu:

Sözkonusu Kokain, Senin Bahs ettigin ot. Bilmiyorsan ögren, Doktora gidip receteylen Esral alma imkanlari olanlar var. Senelerdir cronik hastaliklari olan, son derece Kanser , yada Agri kesici maksadiylan yazdirabilniyor. ABDyi yada Europayi örnekmis gibi , uyusturuyu sirinlestirmeye calistigina göre, senin ne kullandigini merak ediyorum?Uyusturucu Maddelerden kesinliklen uzak durmanizi tavsiye ederim. Arkadas sacmalamis. ALLAH Genclerimizi Bu tuzaklardan uzak tutsun

yanıt0
yanıt0
Doğrusu:

Heryerde serbest değil tabiiki ancak artık AB ülkelerinde uyuşturucu / uyarıcı kullanıcılara kesinlikle hapis yok. Çünkü kullanıcıya ceza verdiğinde onlara ulaşamıyorsun.

yanıt3
yanıt0
hak yerini buluyor:

o dizide oynayan gezici artıklarının hali bu işte, zaten amaçları tarihi över gibi yapıp sövmekti, beter olsun, hak yerini her zaman bulur, o merhumlar konuşup hakkını savunamasa da uğruna cepheden cepheye koştukları RABBİMİZ, herşeyi görüp bilendir, kullarının hakkını kimsede bırakmadı bırakmayacak ta.

2
2
yanıtYanıtla
Destur de:

Geziciler gerçek vatanseverdir sizin gibi ayakkabı kutucusu değiller

yanıt2
yanıt7
destura cevap,:

destur, sen 4 yıldır uykudamıydın, ayakkabı kutusu diyorsun, para sayma makinalarını kimlerin olay yerine getirip tezgah kurduğu ortaya çıkmışken ve sonrasındaki 15 temmuzları göre göre . . . sonra taksimi 70 gün yüzü maskeli işgal edip, mağazaları talan etmekle, atm yakmakla , parklara hayvan gibi dışkı bırakmakla vayansever olunmuyor, vatanseverlik tankların karşısına çıkmaktır.

yanıt0
yanıt0
tab:

inanç eksikliği

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title