Haberler

Muhalefetin Önergesine İktidardan Red

Düzce İl Genel Meclis toplantısında muhalefet üyeleri tarafından verilen akaryakıt alımı bütçesinin 1 milyon TL arttırılması önergesi iktidar tarafından anında reddedildi.
Düzce İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları sürüyor.

Düzce İl Genel Meclis toplantısında muhalefet üyeleri tarafından verilen akaryakıt alımı bütçesinin 1 milyon TL arttırılması önergesi iktidar tarafından anında reddedildi.

Düzce İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları sürüyor. Bütçe görüşmelerinin yapıldığı toplantılarda İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bütçesi 4 milyon 331 bin 500 TL, Bilgi İşlem Müdürlüğü 200 bin TL olarak onaylandı. Bütçe görüşmelerinin yapıldığı sırada Meclis Muhalefet üyeleri Ahmet Turhan, Adem Dursun, Sema Çelebi, Muhterem Parlak ve Ergin Özensel tarafından Destek Hizmetleri Müdürlüğü Bütçesi altında bulunan 2 milyon 250 bin TL akaryakıt alımının 1 milyon TL arttırılarak 3 Milyon 250 bin TL'ye çıkartılması yönünde önerge verdiler. Önerge ile ilgili açıklamada bulunan Ahmet Turhan, "Geçmiş yıllardan da edindiğimiz tecrübelere dayanarak akaryakıt miktarı hep yetersiz geliyor. Bu nedenle 1 milyon arttırılması ile idare rahat bir şekilde çalışacağını düşünüyoruz" dedi.

İktidar partisi Meclis Üyesi İbrahim Bilgin ise böyle bir şeyin teknik olarak mümkün olamayacağını söyledi. Konuşmaların ardından Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül tarafından önergenin kabulünü oylamaya sundu. İktidar partililer önergeyi kabul etmeyince çoğunluk sağlanamadığından önerge reddedildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Düzce İl Genel Meclisi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title