Haberler

Müge Doğan kimdir? Müge Doğan kaç yaşında, nereli? Müge Doğan biyografisi!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Akademisyen, Biyolog, sinirbilimci ve araştırmacı olan Sinan Canan'la evlenen Müge Doğan'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Müge Doğan kimdir? Müge Doğan kaç yaşında, nereli? Müge Doğan mesleği nedir? Müge Doğan hayatı ve biyografisi nedir?

2017 senesinde Prof. Dr. Sinan Canan ile "AçıkBeyin Eğitim ve Danışmanlık" şirketini kurdu. 2020 senesinde de dijital ve fiziksel öğelerin harmanlandığı gelişim modelleri üreten "Okutu" şirketini kurdu. Halen AçıkBeyin Eğitim ve Danışmanlık şirketinde profesyonel koçluk /danışmanlık hizmeti vermekte ve Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Enstitüsü'nde doktorasını yapmaya devam eden Müge Doğan kimdir? Müge Doğan kaç yaşında, nereli? Müge Doğan mesleği nedir? Müge Doğan hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

MÜGE DOĞAN KİMDİR?

Müge Doğan 1996 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'den mezun oldu. Stajını bitirdikten sonra mesleğini icra etmeyerek 2001 senesine kadar reklam ve halka ilişkiler alanında hem müşteri hem ajans tarafında çalıştı. 2003 yılında Tumi, Mandarina Duck gibi bir çok ünlü dünya markasının Türkiye dağıtımcılığını alarak İstanbul ve Anadolu yakasında çeşitli mağazalar açtı. Kariyeri devam ederken tasavvuf alanında eserler neşreden Nefes Yayınevi'nde uzunca bir süre gönüllü olarak kavram araştırmaları üzerine yoğunlaşan kitap yazım araştırma grubunda yer aldı. Türkkad ve genel kurul üyesi olduğu Kerim Vakfı'nda sosyal sorumluluk projelerinde görev aldı.

Bir yandan Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü'nün kurulması ile birlikte tasavvuf sertifika programlarına katılmaya başladı ve bunlara devam ederken özel ilgi alanı olan nörobilim konusunda 2016 yılında yine aynı üniversitede yüksek lisans yapmaya başladı.

2018 senesinde "Duygusal Boyutlar Kuramının Sinirsel Terapilerde Olası Kullanım Alanları" başlıklı tezini tamamladı. Çalışmaları esnasında hayat motivasyonunun, öğrenmek olduğunu fark ederek eğitim hayatını profesyonel yaşamında da sürdürebilmek amacıyla 2017 senesinde Prof. Dr. Sinan Canan ile "AçıkBeyin Eğitim ve Danışmanlık" şirketini kurdu. 2020 senesinde de dijital ve fiziksel öğelerin harmanlandığı gelişim modelleri üreten "Okutu" şirketini kurdu. Halen AçıkBeyin Eğitim ve Danışmanlık şirketinde profesyonel koçluk /danışmanlık hizmeti vermekte ve Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Enstitüsü'nde doktorasını yapmaya devam etmektedir.

Müge Doğan kimdir? Müge Doğan kaç yaşında, nereli? Müge Doğan biyografisi!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Marmara Üniversitesi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title