Haberler

Mudanya Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Güzelleşiyor

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, Bursa Büyükşehir Belediyes’inin Güzelyalı ve Yörükali Mahalleri’nde yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, Bursa Büyükşehir Belediyes'inin Güzelyalı ve Yörükali Mahalleri'nde yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.

Çakaldere mevkindeki ulaşımı rahatlatmak için projelendirilen üçüncü köprü ve bağlantı yolları çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, "Büyükşehir Belediyesinin Çakaldere bölgesinde yürüttüğü üçüncü köprü vatandaşlarımızın karşıdan karşıya geçişlerini ve Burgaz-Altıntaş arası ulaşımı rahatlatacak" dedi.

Ayrıca geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan Yörükali sapağı Akköy arasındaki yolun 2 kilometrelik bölümünün hava muhalefeti nedeniyle tamamlanamadığını dile getiren Ünal, "Büyükşehir Belediyesi tüm imkanlarını zorlayarak bozulmuş olan 2 kilometrelik yolun alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Bu çalışmaların ardından Akköy'e kadar sıcak asfalt dökülecek. Bu senenin asfalt sezonu bitmeden bu yolu İpekyayla Mahallesine kadar tamamlamak istiyoruz. Bu çalışma ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda genel sekreterliğimizin ve Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir çalışma ile ekim ayının ortalarına kadar bitirmesini hedefliyoruz" diye konuştu.

Yörükali'ye meyve alım deposu

Yörükali Mahallesi'nde bulunan ve kullanım dışı olan eski ilköğretim okulu köy kooperatifine meyve deposu olarak tahsis edildi. Yörükalili vatandaşların talep etikleri meyve deposu konusunu Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye ilettiklerini anlatan Ünal, "Büyükşehir Kırsal Kalkınma Dairesi ile birlikte gerekli tespitleri yaptık ve eski köy okulunu çiftçilerimize tahsis ettik. İlk etapta incir alımı yapacak olan meyve deposunun tadilat ve onarımı ile ilgili gerekli çalışmaların önümüzdeki günlerde yapılacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Mudanya'da elinin değmediği yer yok" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Murat Güzelyalı Ak Parti Mudanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title