Haberler

Motosiklet Tutkunlarından Ata'yı Anma Sürüşü

Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda üç rotada Ata'yı anma adına ulusal sürüş gerçekleştirecek.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda üç rotada Ata'yı anma adına ulusal sürüş gerçekleştirecek.

Türkiye genelinde 18 ilde teşkilatlanan, sosyal etkinlikleri ve toplumsal faaliyetleriyle dikkat çeken Türk Chopper Motosiklet Kulübü, beşinci kuruluş yıl dönümünde 'Büyük Sürüş 2012 Faruk Ülker Rotası' adı altında farklı illerden toplanarak yol alacak. Büyük sürüş için 8 günde 3 bin 750 km yol yapacak olan Türk Chopper üyeleri, üç rotadan hareket edecek.

Gaziantep, Adana ve Mersinli üyelerin bulunduğu 'GAM Rotası' Adana'dan Antakya'ya yol alacak. İzmir, Aydın, Muğla, Denizli ve Antalya'nın olduğu ikinci grup, 'DAYİMA Rotası' adını verdikleri güzergahta Denizli'de buluşup Antalya'ya yol alacak. Üçüncü rota olan 'BEKÇİ'yi takip edecek olan Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Kütahya, Çanakkale ve İzmit illerindeki Türk Chopper üyeleri, Bursa'da buluşup Denizli'ye geçecek.

Türk Chopper MK Antalya İl Başkanı Yılmaz Sığanık, motosiklet kazasında hayatını kaybeden arkadaşları Faruk Ülker adına yapılacak büyük sürüşe katılan 3 rotadaki tüm Türk Chopper üyelerinin buluşarak, Pamukkale'de sona erecek 3 bin 750 km'lik yol yapacağını dile getirdi. Yılmaz Sığanık, şehir içi 50 kilometre, otobanlarda 90 kilometre hız sınırını aşmadan sürüş yapacak olan kulüp üyelerinin, 8 günde büyük sürüşü tamamlayacağını kaydetti.

Büyük Sürüş 2012 Faruk Ülker Rotası ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın aynı tarihlere denk gelmesi nedeniyle bu 3 rotada Ata'yı anma adına ulusal sürüş de gerçekleştireceklerini aktaran Sığanık, şunları söyledi:

"Türk Chopper MK Antalya üyeleri, sabah saatlerinde Denizli'den hareket edecek olan Türk Chopper MK üyesi diğer motor grubunu karşılayarak ulusal sürüşü başlatacak. 'Birlikteliğimiz gücümüzdür' sloganıyla toplanan Türk Chopper MK üyeleri, ulusal sürüşlerinde, gerekli zamanlar haricinde korna çalmayacak, müzik dinlemeyecek. Ayrıca sürüş sırasında egzoz gürültüsü için aşırı gaz açmak, Ata'ya ve şehitlerimize saygı adına yasak olacak."

19 Mayıs günü Kepezüstü'nde diğer illerden gelen üyeleri karşılayacak olan Antalya grubu üyeleri ile birlikte yaklaşık 100 Türk Chopper üyesi Antalya kent merkezinde ulusal sürüşü gerçekleştirecek. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Ülker 19 Mayıs Denizli Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title