Haberler

Motosiklet sürücülerine ceza yerine kask

Güncelleme:

Motosiklet sürücülerine ceza yerine kask Adana'nın Kozan ilçesinde trafik ekipleri, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile birlikte motosiklet sürücülerine yönelik kask denetimi gerçekleştirdi.

Motosiklet sürücülerine ceza yerine kask

ADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde trafik ekipleri, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile birlikte motosiklet sürücülerine yönelik kask denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde motosiklet sürücülerine kask takmaları için ilk kez ceza yazılmadı kask takma sözü alınarak kask hediye edildi.

Kozan'da İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuh Anacık, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Çimen, Trafik Büro Amiri Ergün Yavuz, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Saygılı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Faruk Yiğenoğlu'nun katılımıyla kask denetimi gerçekleştirildi. İlk motosiklet sürücüsünü Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam durdururken sürücünün kasksız olmasının hayatına mal olabileceği anlatıldı.

Kaymakamı Gürçam, yaptığı açıklamada, "Bir kask bir hayat projesini ilçemizde de uyguladık. Trafik kuralları gereği her motosiklet sürücümüzün kask takması gerekiyor. İlçemizde en haraketli noktada farkındalık oluşturmak bilinçlendirme çalışması yapmak için motosiklet sürücülerimize kask takma sözü alarak kasklarını hediye ettik. Motosiklet kazalarında normal araç içinde olanlardan çok daha fazla ve ölüm oranlarında motosiklet 16 kat fazla bir risk taşıyor. Bir kask bir hayat projemiz ile motosiklet sürücülerimizin kask takmasını istiyoruz ve duyarlılığa davet ediyoruz" dedi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak'da motosiklet sürücüsüne kask güvenliğini anlatarak bu kez cezai işlem uygulamayacaklarını söyledi. Büyükatak, kask takma sözü aldığı sürücüye hediye ettiği kaskı taktı.

Kasksız yakalanan sürücüler ise kask takma sözü vererek emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Motosiklet sürücüsü Mehmet Avcı, 10 yıldır motosiklet kullandığını ancak gençlerin kurallara dikkat etmediğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şafak Gürçam Motosiklet Hisarcık Kozan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title