Haberler

Modanın nabzı Denizli'de attı

DENİZLİ Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen, ev tekstilinden plaj giyimine son koleksiyonların defilelerle tanıtıldığı Denizli Fashion Week başladı.

DENİZLİ Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen, ev tekstilinden plaj giyimine son koleksiyonların defilelerle tanıtıldığı Denizli Fashion Week başladı. Moda günlerinde ünlü mankenlerin yanı sıra, podyumlara ve moda dünyasına yıllarını veren sürpriz isimler de yer aldı.

DETGİS tarafından Nihat Zeybekci Kültür Merkezi'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Denizli Fashion Week, başladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, "Denizli Fashion Week'in bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Tekstil merkezi Denizli'de 7'den 70'e herkes moda günlerimize destek veriyor. Burada modanın nabzını tuttuğumuz kadar, tekstilin dinamiklerini de buluşturuyoruz" dedi.

Antalya merkezli EMY Ajans kurucusu Eda Meltem Yılmaz tarafından organizasyonu gerçekleştirilen moda günlerinin kreatif direktörlüğünü modacı Cihan Nacar yaptı. Gecenin final defilesini 'Kırmızı' konsept ile gerçekleştiren Cihan Nacar için Emel Yıldırım, Ceren Benderlioğlu, Şebnem Schaefer ve Itır Esen podyuma çıktı.

24 YIL SONRA PODYUMDA

24 yıldır podyuma çıkmadığını söyleyen Emel Yıldırım, "Podyumu özlemişim. Çok heyecan vardı. Kalbim pıt pıt attı. Başım stresten biraz ağrıdı. Fakat podyumda yürürken çok eskilere gittim. Sahne arkası, o heyecanı özlediğimi fark ettim. Mankenlerin o hali eskilere götürdü beni. Çok güzel bir anı oldu" dedi.

CEREN BENDERLİOĞLU DA YÜRÜDÜ

Oyuncu Ceren Benderlioğlu ise modacı Cihan Nacar'ı kırmayarak podyumda yerini aldığını söyledi. Benderlioğlu, "İlk kez böyle bir tecrübe yaşadım ve çok heyecanlandım. Beni buna ikna edecek kişi yine Cihan'dır. Tekstilci bir aileden geldiğim için onun tasarımlarının ne kadar özel ve değerli olduğunu daha iyi anlayabiliyorum. İşini tutkuyla yapıyor ve ben ona çok inanıyorum" diye konuştu.

Etkinlikte, toplam 11 tekstil üreticisi firma, ev tekstili ve plaj giyim, gündelik ve spor giyim olarak tasarladıkları kreasyonlarını mankenler eşliğinde tanıttı. Defilelere, başta iş insanları olmak üzere modayı yakından takip edenler ve tasarımcılar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik bugün sona erecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nihat Zeybekci Denizli Moda Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title