Haberler

Güzellik Yarışmasındaki Skandal Hata, Yarışmacıyı Hüngür Hüngür Ağlattı

Güncelleme:

ABD, Las Vegas'ta bulunan Planet Hollywood Resort&Casino'da gerçekleşen Miss Universe yarışmasını kazanan Filipinli güzel Pia Alonzo Wurtzbach oldu. Renkli şovların sahnelendiği geceye sunucu Steve Harvey'nin yaptığı yanlış anons damga vurdu.

YANLIŞ ANONS SKANDALI

'Kainat Güzeli'ni açıklamak için mikrofonu eline alan dünyaca ünlü şovmen, birinciyi Kolombiyalı Ariadna Gutierrez-Arévalo olarak anons etti. Birinciğini kutlayan Kolombiyalı yarışmacı tacını takıp, seyircileri selamlamaya gittiğinde sunucu yanlış anons yaptığını duyurdu.

Yarışmanın jürisi tarafından uyarılan Harvey, Kolombiyalı yarışmacı Ariadna Gutierrez-Arévalo'nun ikinci olduğunu yanlış anons yaptığı söyledi.

"BU BENİM HATAMDI"

Steve Harvey, "Size kartı gösterebilirim, bu tamamen benim hatamdı. Sorumluluğu üzerime alıyorum. Ama yine de harika bir gece lütfen hanımefendilere yansımasın." dedi.

Büyük bir hata yaptığını açıklayan ünlü şovmen birincinin Filipinli güzel Pia Alonzo Wurtzbach olduğunu açıkladı. Daha sonra Kolombiyalı yarışmacının başındaki taç alınıp Filipinli güzelin başına takıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yaşananlar karşısında hayal kırıklığına uğrayan Ariadna Gutierrez-Arévalo gözyaşlarını tutamadı. Kolombiyalı güzeli arkadaşları teselli etti.

"KORKUNÇ BİR İNSAN HATASIYDI"

Steve Harvey, gecenin ardından Twitter'da "İkinci olarak hayal kırıklığına uğrattığım izleyicilerden de özür dilerim. Dürüstçe bir hataydı. Korkunç bir insan hatasıydı ve çok pişmanım." dedi. Harvey'e tepki gösterenlere de One Direction üyesi destek verdi ve "Harry Styles "Steve nefret göndermeyi bırakın. En azından özür diledi ve hata yaptığını kabul etti. Bu kadar çocuksu davranmayı bırakın." dedi.

Yarışmada üçüncü Amerikalı Olivia Jordan oldu.

TÜRKİYE GÜZELİ DERECEYE GİREMEDİ

Türkiye'yi, temsil eden Miss Turkey 2015 ikincisi Melisa Aslı Uzun yarışmada dereceye giremedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hollywood Las Vegas Türkiye Magazin Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (20)

Osmanlı torunu:

Osmanlı torununu ne hale getirdiler kıyamete az kaldı

15
8
yanıtYanıtla
Alparslan:

Gavir yarismasi muslumanin ne isi var boyle sacmaliklarda ilginc

8
7
yanıtYanıtla
SEDA:

AMAN BENDE GÜZELİM AMA ŞANSIM YOK. ÇİRKİN TANIDIKLARIM VAR HEPSİNİNDE KOCALARI ZENGİN YAKISIKLI ALLAH ÇİRKİN ŞANSI VERSİN. BOŞUNA AĞLAMA KIZ:)))))

12
2
yanıtYanıtla
yaw he he:

yaw he he. . aslında dünya güzelisin de herkes sana düşman. züğürt tesellisi:))

yanıt0
yanıt0
ŞAH:

MELİSAYA IRKÇILIK YAPMIŞLAR DENYOLAR. . NERESİ GÜZEL DEĞİL. .

5
2
yanıtYanıtla
OLABİLİR:

Filipinli göbekli ve kısa. Nasıl birinci olur hayret 2. daha güzelmiş aslında

5
1
yanıtYanıtla
hacı osmanoğlu:

bunlar insansa bizdekiler ne

1
4
yanıtYanıtla
ÇÇ:

REKLAM REKLAM HİÇTE GÜZEL DEĞİL ONLAR ZATEN BİR BİRİNE BENZİYOR HANGİSİ GÜZEL BELLİ DEĞİL FİLİPİNLER

2
2
yanıtYanıtla
GÜLSÜM:

filipinli güzelin boyu kısa ve daha dolgun. Kolombiyalı ideal güzeldi. O sunucunun da son sunumu olur bu program inş. insanların duygularını katleden adam bir daha iş bulamaz. dengesiz.

3
1
yanıtYanıtla
insan:

bu insani bir hata. herkes senin gibi kusursuz değilse demek(!)

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title