Haberler

Minik Sedanur'un Anne ve Babasının Televizyona Çıkmak İçin Köyü Terk Etmeleri Tepki Çekti

Güncelleme:

Kars'ta 6 gündür kendisinden haber alınamayan minik Sedanur'u arama çalışmaları devam ederken, anne ve babasının canlı yayına katılmak için köyden ayrılması vatandaşların tepkisini çekti.

Kars'ın Kağızman ilçesinde 6 gün önce kaybolan kız çocuğunun bulunması için sazlık alanda yürütülen arama çalışması tamamlandı. Küçük kızın anne ve babasının bir TV programına katıldığı, bu sebeple köyde olmadıkları öğrenildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Paslı köyünde 6 gün önce meyve toplamaya çıkan Abdullah ve Handan Güzel çiftinin kaybolan kızları Sedanur Güzel'i bulmak için yürütülen çalışmalar devam ediyor. İHA'nın haberine göre, Paslı köyüne 4 kilometre uzaklıkta bulunan sazlık alan, baştan aşağı didik didik arandı. İş makinelerinin de desteğiyle yürütülen çalışmalar geç saatlerde tamamlandı. Sazlık alandaki çalışmaları Kaymakam Ercan Öter ve Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız da takip etti.

BELEDİYE BAŞKANI: SAZLIK ÇOK ÖNEMLİYDİ

Sedanur'u arama çalışmalarını yakından takip eden Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, "Bu bir an evvel sonuçlanması gereken bir konuydu. Sazlık çok önemliydi. Şüphe üzerine burayı da sonuçlandırdılar arkadaşlarımız, inşallah temennimiz bu yavrumuzun sağ salim bir an evvel bulunup ailesine teslim olması. Türkiye'nin gündemine oturmuş bir konu. Bizim yörede bu gibi şeyler yaşanmaması gerekiyor" dedi.

VATANDAŞLAR DA DESTEK VERİYOR

Arama çalışmalarına, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, AFAD ve UMKE ekipleri ile vatandaşlar katıldı. Ekipler sazlık alanda sabah saatlerinde yeniden arama çalışması başlattı. Aramanın ardından traktörle sazlığın bir kısmı biçildi. Traktörün giremediği alanlarda ise iş makineleri çalışma yaptı. Yapılan çalışmalardan yine sonuç alınamadı.

Minik Sedanur'un Anne ve Babasının Televizyona Çıkması Köylülerinin Tepkisini ÇektiMinik Sedanur'un anne ve babasının arama çalışmalarına katılmak yerine Müge Anlı'nın programına katılmaları köylülerinin tepkisini çekti.

ANNE VE BABA PROGRAMA KATILDI, VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Paslı köyünde 6 gün önce kaybolan Sedanur Güzel'in annesi Handan ve babası Abdullah Güzel, bir televizyon programına katıldığı için köyde bulunmuyor. Köylüler anne ve babanın da bir an evvel köye gelerek arama çalışmalarına eşlik etmesi ve güvenlik güçlerine yardımcı olmasını bekliyor.

EKİPLER KUYUYA İPLE İNDİ

Paslı köyü üzerinde bulunan yaklaşık 5 metre derinliğindeki kuyuya AFAD ve UMKE ekipleri girdi. İp yardımıyla girilen kuyuda küçük kız arandı. Ekipler ip sarkıtarak indikleri kuyudan çıkarken baya zorlanırken, kuyuda da yapılan aramada herhangi bir ize rastlanılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kars 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

AYIP BE:

SACMA SAPAN BASLIKLI BIR HABER NE YAPSINLAR ZATEN ARAMA EKIPLERI ELINDEN GELENI YAPIYOR BOS BOS OTURCAKLARINA MUGE ANLIYA GITMISLER KIM OLSA AYNINI YAPAR HABERI YAPANIN ZEKASIYLA BASBASA BIRAKIYORUM AYIPTIR

61
4
yanıtYanıtla
dertlibaba:

arkadaşlar benim çocuğum lösemi hastalığı geçirdi 14 yıldır koşuyorum.neler çektim aklımın yarışı gitti.simdi çocuğum iyileşti.o anne babada belki televizyonda yayınlanır duyulur belki bir çare olur diye gitmislerdir

51
1
yanıtYanıtla
sevindim:

evladının iyileşmesine sevindim kardeş ALLAH (c. c) sana evladınla niçe günler mutlu yaşamayı nasip etsin.

yanıt19
yanıt0
allah size bağışlasın:

Evladınıza ve size çok gemiş olsun. Bizim insanımız gerçekten kötü. Müge anlı bu işi iyi yapıyor katılacaklar tabi kızları için ne yapsınlar nerdne yardım gelse oraya gidecekler. ama bizimkiler ne anlar.

yanıt10
yanıt0
Deli yürek:

Ne işiniz var sizin televizondada köyünüzde durupta arasanızya zaten öylede böylede siz artis olacaksınız

2
47
yanıtYanıtla
ARZU:

BEN SENİN OLMAYAN BEYNİNE TÜKÜREYİM.

yanıt14
yanıt0
SAĞDUYU:

6 gün olmuş ve bulunamamış. Ekipler zaten araştırıyorken ailenin bakacağı yerlerde aynıdır. Ancak anne baba eğer ki çocukları şehir dışına çıkartıldıysa arama geniş çaplı yapılsın gören görmeyen çocuğun fotosunu görsün yaşıyorsa haber versin diye TV kanalına çıkıyor. Siz oturduğunuz yerden yok tv yok para diyorsunuz. Yok efendim ünlü olmak. ÇOK BİLEN GİDİP YARDIM ETSİN! . Aile her an olumsuz bir telefon haberi ile yaşıyor. Çok sağlıklı bir karar olmuş. TV.

44
4
yanıtYanıtla
GG:

MÜGE ANLININ ÇOKTA UMRUNDA SANKİ SEDANURUN KAYBOLMASI YADA BİR BAŞKASI O SADECE KAZANDIĞI PARASINA BAKAR VE BU DÜZEN HER ZAMAN BÖYLE DEVAM EDER GİDER.

15
27
yanıtYanıtla
SEDAAA:

BENDE KASRLIYIM YEMİN EDERİM UTANDIM. . KÖYLÜ ÖNCE AYNAYI KENDİSİNE ÇEVİRSİN. . BEN ARICAM AMA YEVMİYE PARAMI KİM VERECEK DİYEN BABAM DEĞİL. . . AİLE ÇIKMIŞTA BU YAŞTAN SONRA ARTİST Mİ OLACAK . . . ZATEN BİİZMKİLERDE BU CAHİLLİK OLUR. . . İİYİ YAPMIŞLARDA ÇIKMIŞLAR. . . CAN SİİZN BENİM CANIM DEĞİL ONLARIN CANIII. . . . EĞİTİM BİZİMKİLERE ŞART. . MÜGE ANLI ZORLA KÖYLÜYÜ YARDIMA ÇAĞIRDI YAAA BU KADAR DA OLMAZ

41
1
yanıtYanıtla
KOZANLİ:

Para bu dunyadaki herseyden üstundur para mevki vicdan merhamet evlat ana baba dunyanin tek hakimi artik paradir

11
30
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title