Haberler

Milletvekili Mustafa Yün'ün Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MHP Kilis Milletvekili Dr. Mustafa Yün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, "Bu topraklara vurulan tarih öncesi Türk mührü, kıyamete kadar kalacak" ifadesinde bulundu.

MHP Kilis Milletvekili Dr. Mustafa Yün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, "Bu topraklara vurulan tarih öncesi Türk mührü, kıyamete kadar kalacak" ifadesinde bulundu.

MHP Kilis Milletvekili Dr. Mustafa Yün, koca bir cihan devletini liğme liğme etmek suretiyle Türk Milletini ve Türklüğü tarih sahnesinden silme gayretinde bulunan emperyalist ve küresel güçler içteki bulunan yerli iş birlikçileri sayesinde bu gayelerine kısmen ulaştıklarını ileri sürerek, bölüşülen ve parçalanan toprakların uzun süre düşman çizmesi altında inim inim inlediğini ifade etti.

Yün, "Bu vahim durum Türk Milletinin Yüksek İmanı ve kararlılığı karşında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve onun arkadaşları tarafından Samsun'da atılan ilk adım ve devamında verilen büyük mücadele sonucu düşmanlar topraklarımızdan kovulmuş, geldikleri gibi geri gönderilmiştir.Anadolu Topraklarına yeniden vurulan Türk mührü sonucu, 29 Ekim 1923 günü, Türk Milletinin karakterine ve medeniyet anlayışına uygun olan Cumhuriyet sistemi ilan edilerek, Türk Milletinin yeniden vatan yaptığı bu topraklar da kıyamete kadar kalması sağlanmıştır. Bugün idrak ettiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük zorluklar, çile, ızdırap ve meşakkat sonucu bizlere emanet edilmiş bu emanetin ilelebet kalması konusunda da tavsiyelerde bulunmuştur.Bugün geldiğimiz nokta da görünen manzara, endişeli ve kaygılı bir durum sergilemektedir. Bundan 92 yıl önce ki Türklüğü ve Türk Milletini Anadolu'dan kovmaya çalışan küresel ve emperyalist güçler bugün de aynı şekilde yerli iş birlikçilerin sayesinde Türk Milletinin ve Cumhuriyetin değerlerini yıpratmak ve ortadan kaldırmak için ellerden gelen sinsi ve tehlikeli oyunları oynamaktan çekinmemektedirler.Bu durum karşısında Büyük Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de sağduyusu ve sarsılmaz iradesi ile karşı koyacak bu çirkin ve sinsi oyunu oynayanlara ağır bir tokat vuracaktır" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin 92. kuruluş yıldönümü kutlayan Yün, Atatürk ve silah arkadaşları için rahmet diledi. Yün açıklamasını, "Bu topraklara vurulan tarih öncesi Türk mührü, kıyamete kadar kalacak, Türkün ve Türk Milletinin azmi karşısında içten ve dıştan plan kurmaya kalkışan mahviller emellerine ulaşamayacaklardır. Bu topraklar dün Türk'tü bugün de Türk yarın da Türk olarak kalmaya devam edecektir.Zihinlerinde ve beyin arkalarında Yeni Türkiye safsatasıyla aldatmaya ve kandırmaya çalışan siyasi düşünceye sahip olanlar, koca bir geçmişi olan Türk Milletinin bu topraklarda kurmuş olduğu son kale olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 92 yıl yaşadığı gibi kıyamete kadar da yaşayacağını hiç kimse unutmamalıdırlar" ifadelerine yer verdi - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yün 29 Ekim Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title