Haberler

Milletvekili Ağralı, Seçim Çalışmalarını Cihanbeyli'de Sürdürdü

AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, seçim çalışmalarını Cihanbeyli ilçesinin Yeniceoba ve Bulduk mahallelerinde sürdürdü.

AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, seçim çalışmalarını Cihanbeyli ilçesinin Yeniceoba ve Bulduk mahallelerinde sürdürdü.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun, belediye meclis üyeleri ve yöneticilerin de katıldığı çalışmada vatandaşlardan yaklaşan seçimler için destek istendi.

Bulduk Mahallesinde vatandaşlarla ve heyetle birlikte Cihanbeyli Belediyesi'nin çalışmalarını inceleyen AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, yaptığı açıklamada, "Cihanbeyli Belediyemizin mahallelerimizdeki yaptığı çalışmaları yerinde inceleme imkanı bulduk. Gerçekten AK Parti ve Cihanbeyli Belediyesi bütün mahallelerde bütün birimleri ve ekipleri ile çalışmakta. Sahada vatandaşlarımız tarafından büyük takdir görmektedir. Biz inanıyoruz ki, 1 Kasım seçimleri inşallah ülkemiz için Türkiye'mizin birlik, beraberliğinin ve huzurun sağlanması açısından tekrar hayırlı bir seçim olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale de, Türkiye'nin en büyük yüzölçümü ilçesine sahip olmalarını hiçbir zaman dezavantaj olarak bahane etmediklerini kaydederek, "Şu anda bu coğrafyada 20 noktada aktif şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Gerçekten bu ilçe belediyesinin gücünün çok üstünde bir hizmet. Biz bu gücü partimizden, değerli vekillerimizden ve teşkilatlarımızdan alıyoruz.Tek ruh, tek bir düşünce ve tek bir beden konumunda hareket ediyoruz.Birlik ve beraberlikte başarıyı getiriyor.İnsanlarımızın inşallah birlik, beraberlik ve huzur adına 1 kasımdaki seçimde sağduyulu olarak sandığın başına gideceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Ağralı Yeniceoba Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title