Haberler

MHP Muğla Merkez İlçede Koyuncu Güven Tazeledi

MHP Muğla Merkez İlçe Teşkilatı 8.Olağan Genel Kurulu'nda mevcut İlçe Başkanı Bayram Koyuncu güven tazeledi.

MHP Muğla Merkez İlçe Teşkilatı 8. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut İlçe Başkanı Bayram Koyuncu güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Muğla Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi yapıldı. İl Özel İdaresi Salonu'nda gerçekleştirilen kongre, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MYK üyesi Muğla eski Milletvekili Metin Ergun, İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Eren Akdeniz, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda delege katıldı.

Kongrede divan başkanlığa Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan seçildi. Faaliyet raporunun okunmasının ardından adaylar delegelere sesledi. İlk olarak kürsüye gelen Ünal Yiğit, yönetilmeye değil hep birlikte yönetmeye talip olduklarını belirterek, "Bütün milliyetçi ve ülkücü kadrolarla birlik ve beraberlik içerisinde milliyetçi Muğla ve milliyetçi Türkiye için ben ve yönetim kurulu üyelerim bu göreve talibiz. Kim seçilirse seçilsin hiç şüphesiz MHP kazanacaktır" dedi.

Yeniden başkanlığına adaylığını koyan mevcut ilçe Başkanı Bayram Koyuncu ise milliyetçi hareketin, talan, teslimiyet ve baskı düzeninin egemen olduğu bugün, belki kırılan ama eğilmeyen, dimdik başın adı olduğunu vurguladı. Koyuncu, "Görevde olduğum süre boyunca bütün dava arkadaşlarıma eşit mesafede durdum. Partimizin gönül erleri ve ülkücülerin birlik ve beraberlik içinde başaramayacakları hiçbir şey olmadığını çok iyi biliyoruz. Bir sonraki kongremizi MHP'nin ve kadrolarının yönettiği daha müreffeh ve aydınlık bir Türkiye'de gerçekleştirmek dileği ile olağan kongremizin partimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz da geçmiş yıllarda partilerinde görev yapanlara teşekkür ederek, "Partimizin yapılmakta olan kongreleri bizi ayrıştırmaya ve nifaka değil birleştirmeye, bir olmaya, birlikte olmaya vesile olmalıdır. Şimdiden yerel seçimlere hazırlanmalıyız" dedi.

Konuşmaların sonunda yapılan 400 delegeden 324 delegenin katıldığı oylamada Ünal Yiğit 155 oy alırken mevcut ilçe başkanı Bayram Koyuncu 169 oyla MHP Muğla Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. Bayram Koyuncu'nun listesinde; Nail Teker, Bayram Korkmaz, Arif Demir, Ertan Kaçar, Metin Kanatoğlu, Şahin Karaca, Akın Baş, Hüseyin İlhan, Ümit Karataş, Mehmet Küçem, Necati Bakılan, Serkan Günüç, Ersan Adanır, Hasan Gencer, Bayram Dural, Süleyman Şenboğa, Güray Güler ve Kemal Ceylan bulunuyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Mehmet Korkmaz Muğla Merkez Metin Ergun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title