Haberler

MHP'li Meclis Üyeleri Kaymakam Küçük'ü Ziyaret Etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyesi MHP Grubu Meclis Üyeleri geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından Nazilli’ye atanan Kaymakam İbrahim Küçük’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyesi MHP Grubu Meclis Üyeleri geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından Nazilli'ye atanan Kaymakam İbrahim Küçük'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile MHP'li Belediye Meclis Üyeleri Gonca Yelkovan, Vahit Aysan Mustafa Akkaya, Dursun Öztunç, Hakan Kumcuoğlu, Hulki Karakaya, Mehmet Koşar, Yılmaz Kınlı ve Hakan Karakaş görevine başlayan Kaymakam İbrahim Küçük'ü makamında ziyaret etti. Kaymakam Küçük'e Hoş geldiniz ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Meclis üyeleri İbrahim Küçük'e Hayırlı olsun diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Meclis Üyelerine teşekkür eden Kaymakam Küçük Meclis üyeleri ile tek tek tanışarak, "Nazilli'de görev yapacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya gelmeden önce Nazilli ve mahalleleri hakkında çok olumlu şeyler duydum. Burada yapılan hizmetler çok önemli ölçüde Nazilli'yi ileriye taşımış. İnşallah bundan sonra da daha büyük hizmetlerin gelmesi için birlikte çabalayacağız. Devletin vermiş olduğu hizmetleri hep birlikte yürüteceğiz. Burada aldığım ilk intiba halkının sıcak kanlı, mütevazi ve kucaklayan bir yapıya sahip olmaları. İlişkilerin sıcak, iletişimin iyi olması işlerin sağlıklı yürümesi açısından çok önemli. Her yönü ile güzel bir şehirde sizlerle birlikte görev yapacak olmaktan çok mutlu ve gururluyum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı İbrahim Küçük Haluk Alıcık Nazilli Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title