Haberler

MHP'li Bozyel : Hesap Sormak, Şerefli Vatan Evladı Olarak Boynumuzun Borcu

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in dün düzenlediği basın toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in dün düzenlediği basın toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Bozyel, açıklamasında, "AKP sözcüsü Hüseyin Çelik'in Bahçeli hakkında yapmış oldukları açıklama, aslında suçluluk telaşı içindeki birisinin yakayı ele veren psikolojisinden başka bir şey değildir. ABD'nin taşeronluğunu yapan bu zihniyet sahiplerinin, tüm şirret hesaplarını açığa çıkartmak ve millet namına hesap sormak, elbette ki birer şerefli vatan evladı olarak bizim boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.

Bozyel, "Her defasında olduğu gibi bir kez daha şahit olunmuştur ki; AKP sözcüsü Hüseyin Çelik'in ' Milliyetçi Hareket Partisi ve Lideri Devlet Bahçeli' hakkında yapmış oldukları açıklama, aslında suçluluk telaşı içindeki birisinin yakayı ele veren psikolojisinden başka bir şey değildir. ABD'nin taşeronluğunu yapan bu zihniyet sahiplerinin, tüm şirret hesaplarını açığa çıkartmak ve millet namına hesap sormak, elbette ki birer şerefli vatan evladı olarak bizim boynumuzun borcudur. Ülkemizin üzerine kara bir bulut gibi çöken bu güruhun; 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısı eşliğinde Oslo'da, İmralı'da, Kandil'de, Habur'da bölücü terör örgütü mensuplarıyla omuz omuza olduklarını cümle alem bilmektedir. Bu zihniyet sahiplerinin tarihimizin kahramanlarını hain, vatanımıza ihanet edenleri ise kahraman gösteren densizliklerini kim unutabilir? Dolayısıyla bu gibilerin ne millete vefası, ne ekmeğini yiyip, suyunu içtikleri vatanımıza sadakatleri vardır. Neden gocunuyorlar?" dedi.

Bozyel, "Müslüman coğrafyasını kan ve gözyaşına boğan, zulmün bayraktarı ABD'nin küresel gücünün yol haritası olan BOP'un eş başkanı olmaktan gurur duyan Başbakan Erdoğan ve taifesini elbette ki, sorgulayacağız. Çünkü Şeytanın bile aklına gelmeyecek provokasyonlarla, Türk milletini nefes alamaz 2duruma bunlar getirdiler. 100 yıldan beridir milletimizi ve yaşadığımız vatan topraklarını parçalamak isteyen Sevr projesinin içimizdeki Truva atı bunlar oldular. Uluslararası güçlerle iş birliği yaptılar. Nerede bir Türk düşmanı varsa, onlarla kol- kola, diz- dize, yanak-yanağa oldular, kucak-kucağa oturdular.

Türk tarihine düşmanlık besleyenlerin beslemesi oldular. Habur'da Misak-ı Milli hudutlarını teröristlere çiğnetmekten hiçbir beis duymadılar. Tarihle hesaplaşma adı altında, Cumhuriyetle ve Türklükle hesaplaşmaktadırlar. Adını bu coğrafyaya verip vatan yapan Türk milletini otuz altı parçaya ayıran zihniyetleriyle, siyasal bölücülüğün baş figüranlığına soyundular. Anadolu toprakları üzerindeki bin yıllık devlet irademizi etnik-bölücü katillerin alçak emellerine peşkeş çekmek üzeredirler. Cumhuriyet sonrası devletimize ve milletimize karşı başkaldırmış yirmi sekiz ayrı bölücü isyanda, başları ezilen yılanların öcünü almak için sabırsızlanmaktadırlar" dedi.

"İmralı'da terörist başıyla, Oslo'da, ve Kandil'de PKK temsilcileriyle gizli görüşmeleri yaptlIar" diyen Bozyel, "Bu gizli kapaklı ilişkiler ağı ortaya çıkınca da, başkalarını itham ettikleri 'şerefsiz' sözcüğünü, bir madalyon gibi taşımaktan hiçbir hicap duymadılar. Batılı derebeylerin havarisi olmayı içlerine sindirdiler, küresel kuryeliğe soyundular. Irak'ta Kerkük Türklerini aldattılar. Onların kanı üzerinde tepinen peşmergedan medet umdular. Bu eli kanlı katile Kurultaylarında 'Türkiye seninle gurur duyuyor' diye sloganlar attırdılar. Sözde Kürdistan paçavralarını dalgalandıran PYD'ye Suriye'de yol verdiler.

Ağrı dağını almayı torunlarına miras bırakan Sarkisyan'la aynı masaya oturmaktan hicap duymadılar. Rüşvet, iltimas, eş-dost ve akraba kayırmacılığı, haksız kazanç ve mal edinme, yolsuzluk, talan ve yağma gibi her türlü usulsüzlükleri 10 yıllık iktidarlarının günah listesi yaptılar" dedi.

Bozyel, "Vatan topraklarını haraç-mezat sattılar. Tüm bu ve benzeri yüzlerce verebileceğimiz misallere rağmen gerçeklerin konuşulmasından rahatsızlık duyan AKP zihniyetinin malum sözcüsü, kendi aleyhlerine bir söz duyduğunda, hemen kamaraların karşısına geçmekte, hakikati perdelemeye çalışmaktadır. Tam bir çifte standartlık durum değil mi? Lakin Yüce Kitabımız Kur'an- Kerim ne muhteşem bir sözle Müslümanları uyarmaktadır. Münafıklar muhalefet sesinden korkarlar. Bu manada Kur'an-ı Azim'de Cenabı Hak şöyle buyurmaktadır. "Her sesi kendi aleyhlerinde ve zararlı zannederler" (Münafikun 4) Ancak müminin tavrı ise bellidir. O hakkı konuşur, tarafı haktan yanadır. İşte Milliyetçi Hareket Partisi ile Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin onlardan farkı burada yatmaktadır" dedi.

(MV) - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Abbas Bozyel Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title