Haberler

MHP'li Akyıldız İçin Eskişehir'de Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Esenyurt'deki Seçim İrtibat Bürosuna yapılan silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Eskişehir’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Esenyurt'deki Seçim İrtibat Bürosuna yapılan silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Eskişehir'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Akyıldız için Reşadiye Camii'nde ikindi namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı. Kılınan namaza çok sayıda partili katıldı. Gıyabi cenaze namaza katılan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, üzücü bir olay yaşadıklarını söyledi. Böyle provokasyonlara gelmeyeceklerini sözlerine ekleyen Çalışıcı, sözlerine şöyle devam etti:

"Böyle bir saldırı karşısında provokasyona gelmeyeceğiz. Seçim güvenliğinin sağlanması gerekiyor. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin biran önce cezalandırılması lazım. Bundan sonra da partimize yönelik böyle saldırılan olacağını düşünüyorum."

MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosuna yapılan saldırı sonucunda basın danışmanı Cengiz Akyıldız,hayatını kaybetmiş, 7 partili ise yaralanmıştı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Reşadiye Esenyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title