Haberler

MHP Kadın Kollarına Kişisel Gelişim ve Motivasyon Eğitimi

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Kolları üyelerine kişisel gelişim konulu eğitim semineri veriliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Kolları üyelerine kişisel gelişim konulu eğitim semineri veriliyor.

Belediye Cep Sineması'nda başlayan seminer Bartın Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hüseyin Duran tarafından 2 hafta süreyle her akşam teravih namazları sonrasında verilecek. Seminerin ilk gününde Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz ve üyelerle birlikte MHP İl Başkanı Sezai Bilgin ve Yardımcısı Ercüment Özçelik'te hazır bulundu.

MHP İl Başkanı Sezai Bilgin konuyla ilgili açıklamasında, "Burada verilen eğitim ile kadın kolları üyelerimiz öncelikle Türk ve İslam tarihinin çok önemli detaylarını hatırlayıp eksiklerini tamamlayarak nasıl bir kültürden geldikleri konusundaki bilgilerini derinleştirecekler. Sonrasında da bu bilgileri geçmişimizden gelen birikim ve sahip olunan özgüvenle pekiştirerek sosyal hayata ve siyasi faaliyetlerimize entegre edebilecekler. Bu da daha etkili iletişimi ve karşılaşılan olay veya sorunlara karşı fikir ve çözüm üretebilme kabiliyetini arttıracaktır. Bu sebeple bu etkinliğin üyelerimiz ve teşkilatımız açısından çok faydalı olacağına inanıyoruz. Seminer boyunca değerli bilgilerini bizlerle paylaşacak olan arkadaşımız Hüseyin Duran'a teşekkür ediyor kadın kolları üyelerimize başarılar diliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Duran Sezai Bilgin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title