Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel Eskişehir'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, ‘‘Bu ülkede bir paralelden bahsediliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, "Bu ülkede bir paralelden bahsediliyor. Doğrudur, bir paralel var ülkede. Onu hepimiz biliyoruz ama biz adını böyle koyamamıştık. O paralel Kandil'den İmralı'dan ve Oslo'dan geçiyor" dedi.

Partisinin il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında konuşan ve 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin genel seçim atmosferinde gittiğini belirten Demirel, erken seçimin belirleneceği bir güne yaklaşıldığını söyledi. Demirel, "30 Mart yerel seçimler Türkiye'de yalnızca bir yerel seçim olarak düşünülmüyor. Yaşanan olaylardan sonra bu bir yerel seçim değil, genel seçim atmosferinde gidiyor. Dolayısıyla da ' Türkiye'de yerel seçime gidiyoruz' derken, belki de bir erken genel seçim için takvimin belirleneceği bir güne çok yaklaşıyoruz ve Türkiye 3 tane iç içe geçmiş seçimi yaşamak üzere. 30 Mart günü alınacak netice, muhtemel 31'i günü açıklanacak bir erken seçim tarihi ve ardından Ağustos'ta bir cumhurbaşkanlığı seçimi yaşayacağız. Dolayısıyla bu süreçte yaşanan ve bugüne kadar Türk demokrasi tarihinde örneği görülmemiş olaylarla beraber, Türkiye bir eşiği sanıyorum artık yıktı" dedi.

"BU ÇİFTLİĞİN 76 MİLYON SAHİBİ VAR"

Kırım'da yaşanan olaylara da değinen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, "Kırım bugün Türkiye için hassas bir konudur, Kırım bugün dünya için hassas bir konudur. Kırım, bütün dünyadaki en öncelikli konular içinde yer alıyor şuanda ama, bakıyorsunuz bizim hükümet kanadında böyle bir öncelik yok. Onlar için Meclis açıldıktan sonra hangi yasaları çıkartalım, insanları nasıl kısıtlayalım ve biz bu askıyı insanların gözünde nasıl meşru bir hale getiririz?. Buna herkesin hem bir vatandaş, hem bir insan olarak 'dur' demesi lazım. Artık söz bütün Türkiye'nin olmalı, tek bir kişinin değil. Türkiye kimsenin babasının çiftliği değil. Bu çiftliğin de bir tane sahibi yok. Bu çiftliğin, 76 milyon sahibi var. Burası bizim atalarımızdan bize kalmış bakiyemiz. 76 milyon sahibi var buranın. Bir tane elinde kırbacı ile çıkmış bir seyis yok. Herkes haddini hududunu bilecek. Türkiye'de bu hassasiyet varsa, bu insanlarda milli duyarlılık varsa, burası kimsenin kendi tapulu malı değil. Öyle kapı arkalarında, bazı teknelerde, oralarda buralarda oturup, pazarlıklar yapıldığını da artık herkes görüyor, duyuyor" şeklinde konuştu.

Programa, MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Çalışıcı, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Emine Edizgil, Tepebaşı Belediye Başkan adayı Murat Sanlar da katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ruhsar Demirel Eskişehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title