Haberler

Mhp'den Sert Tepki: İktidar Cumhuriyet ve Türklükle Hesaplaşıyor

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in partisine yönelik eleştirilerini yanıtlarken iktidara, "Sevr projesinin içimizdeki Truva atı", "Türk tarihine düşmanlık besleyenlerin beslemesi", "siyasal bölücülüğün"...

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in partisine yönelik eleştirilerini yanıtlarken iktidara, "Sevr projesinin içimizdeki Truva atı", "Türk tarihine düşmanlık besleyenlerin beslemesi", "siyasal bölücülüğün baş figüranı", "Anadolu toprakları üzerindeki bin yıllık devlet irademizi etnik-bölücü katillerin alçak emellerine peşkeş çekmek üzereler", "Cumhuriyet sonrası devletimize ve milletimize karşı başkaldırmış yirmi sekiz ayrı bölücü isyanda, başları ezilen yılanların öcünü almak için sabırsızlanıyorlar" gibi sert eleştirilerde bulundu MHP Genel Sekreteri Abbas Bozyel, iktidarın tarihle hesaplaşma adı altında Cumhuriyet ve Türklükle hesaplaştıklarını öne sürerek, "Terörist başıyla, Oslo'da, kandilde PKK temsilcileriyle gizli görüşmeleri yaptılar. Bu gizli kapaklı ilişkiler ağı ortaya çıkınca da, başkalarını itham ettikleri "şerefsiz' sözcüğünü, bir madalyon gibi taşımaktan hiçbir hicap duymadılar" dedi.

Bozyel, AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in partisi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan sözleriyle sert bir açıklama yaptı. Hüseyin Çelik'in MHP ve Bahçeli hakkındaki açıklamasının, aslında suçluluk telaşı içindeki birisinin yakayı ele veren psikolojisinden başka bir şey olmadığını iddia eden Bozyel, "ABD'nin taşeronluğunu yapan bu zihniyet sahiplerinin, tüm şirret hesaplarını açığa çıkartmak ve millet namına hesap sormak, elbette ki birer şerefli vatan evladı olarak bizim boynumuzun borcudur" dedi.

-"BERABER YÜRÜDÜK BİZ OSLO'DA, İMRALI'DA, KANDİL'DE, HABUR'DA..."-

Ülkenin üzerine kara bir bulut gibi çöken bu güruhun "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısı eşliğinde Oslo'da, İmralı'da, Kandil'de, Habur'da bölücü terör örgütü mensuplarıyla omuz omuza olduklarını cümle alemin bildiğini iddia eden Bozyel, "Bu zihniyet sahiplerinin tarihimizin kahramanlarını hain, vatanımıza ihanet edenleri ise kahraman gösteren densizliklerini kim unutabilir? Dolayısıyla bu gibilerin ne millete vefası, ne ekmeğini yiyip, suyunu içtikleri vatanımıza sadakatleri vardır" dedi.

-"BAŞKALARINI İTHAM ETTİKLERİ 'ŞEREFSİZ' SÖZCÜĞÜNÜ MADALYON GİBİ TAŞIDILAR..."-

Bozyel şöyle devam etti:

"Neden gocunuyorlar? Müslüman coğrafyasını kan ve gözyaşına boğan, zulmün bayraktarı ABD'nin küresel gücünün yol haritası olan BOP'un eş başkanı olmaktan gurur duyan Başbakan Erdoğan ve taifesini elbette ki, sorgulayacağız. Çünkü Şeytanın bile aklına gelmeyecek provokasyonlarla, Türk milletini nefes alamaz duruma bunlar getirdiler. 100 yıldan beridir milletimizi ve yaşadığımız vatan topraklarını parçalamak isteyen Sevr projesinin içimizdeki Truva atı bunlar oldular. Uluslararası güçlerle iş birliği yaptılar. Nerede bir Türk düşmanı varsa, onlarla kol- kola, diz- dize, yanak-yanağa oldular, kucak-kucağa oturdular. Türk tarihine düşmanlık besleyenlerin beslemesi oldular. Habur'da Misak-ı Milli hudutlarını teröristlere çiğnetmekten hiçbir beis duymadılar. Tarihle hesaplaşma adı altında, Cumhuriyetle ve Türklükle hesaplaşmaktadırlar. Adını bu coğrafyaya verip vatan yapan Türk milletini otuz altı parçaya ayıran zihniyetleriyle, siyasal bölücülüğün baş figüranlığına soyundular. Anadolu toprakları üzerindeki bin yıllık devlet irademizi etnik-bölücü katillerin alçak emellerine peşkeş çekmek üzeredirler. Cumhuriyet sonrası devletimize ve milletimize karşı başkaldırmış yirmi sekiz ayrı bölücü isyanda, başları ezilen yılanların öcünü almak için sabırsızlanmaktadırlar. İmralı'da Terörist başıyla, Oslo'da, kandilde PKK temsilcileriyle gizli görüşmeleri yaptılar. Bu gizli kapaklı ilişkiler ağı ortaya çıkınca da, başkalarını itham ettikleri "şerefsiz' sözcüğünü, bir madalyon gibi taşımaktan hiçbir hicap duymadılar. Batılı derebeylerin havarisi olmayı içlerine sindirdiler, küresel kuryeliğe soyundular. Irak'ta Kerkük Türklerini aldattılar. Onların kanı üzerinde tepinen peşmergeden medet umdular. Bu eli kanlı katile Kurultaylarında "Türkiye seninle gurur duyuyor' diye sloganlar attırdılar. Sözde Kürdistan paçavralarını dalgalandıran PYD'ye Suriye'de yol verdiler. Ağrı dağını almayı torunlarına miras bırakan Sarkisyan'la aynı masaya oturmaktan hicap duymadılar. Rüşvet, iltimas, eş-dost ve akraba kayırmacılığı, haksız kazanç ve mal edinme, yolsuzluk, talan ve yağma gibi her türlü usulsüzlükleri 10 yıllık iktidarlarının günah listesi yaptılar. Vatan topraklarını haraç-mezat sattılar."

-AYETLE UYARDI-

Tüm bu ve benzeri yüzlerce verebilecekleri misallere rağmen gerçeklerin konuşulmasından rahatsızlık duyan AKP zihniyetinin malum sözcüsünün, kendi aleyhlerine bir söz duyduğunda, hemen kameraların karşısına geçtiğini, hakikati perdelemeye çalıştığını öne süren Bozyel, "Lakin Yüce Kitabımız Kur'an- Kerim ne muhteşem bir sözle Müslümanları uyarmaktadır. Münafıklar muhalefet sesinden korkarlar. Bu manada Kur'an-ı Azim'de Cenabı Hak şöyle buyurmaktadır. "Her sesi kendi aleyhlerinde ve zararlı zannederler' (Münafikun 4) Ancak müminin tavrı ise bellidir. O hakkı konuşur, tarafı haktan yanadır. İşte Milliyetçi Hareket Partisi ile Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin onlardan farkı burada yatmaktadır" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Abbas Bozyel Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title