Haberler

MHP'den Esnaf Ziyareti

Güncelleme:

MHP Bingöl'ün Genç İlçe Belediye Başkan Adayı Muhittin Satık ve teşkilat üyeleri, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl'ün Genç İlçe Belediye Başkan Adayı Muhittin Satık ve teşkilat üyeleri, yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki esnafını ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmalarına hız veren MHP Genç Belediye Başkan Adayı Muhittin Satık, MHP İl Başkanı Hasan Kızılboğa, İlçe Başkanı M. Ali Karayel ve diğer teşkilat üyeleriyle birlikte ilçe esnafını ziyaret etti. Ziyarette esnafın sorunlarını dinleyen MHP'li Belediye Başkan Adayı Satık ve teşkilat üyeleri, "Halkımızın taleplerini dinliyor ona göre gece gündüz demeden yeni projeler üretiyoruz. Onların taleplerini tek tek not alıyoruz. Hizmeti bu kardeşlerimize yapacağız. Bu noktada onların desteğini talep ederken, beklentilerini de öğreniyoruz. Sağolsunlar hepsi bize çok sıcak yaklaşıyor. Samimiyetimizi ve hedeflenen noktadaki kararlılığımızı görüyorlar. Biz de bu desteği karşılıksız bırakmayacağımızın sözünü veriyoruz. Kapımız herkese açık olacak. Makam odasında değil halkın içinde olacağız. İnsan odaklı hizmet üreteceğiz" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi HASAN KIZILBOĞA Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title