Haberler

MHP Afyonkarahisar Teşkilatı İftarda Buluştu

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftarda, partililer bir araya geldi

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftarda, partililer bir araya geldi.

İftar programında konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, bu yıl iftar programlarını bölgesel olarak düzenlediklerini, ilk iftar buluşmasını, geniş bir katılımla Bolvadin ilçesinde gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

İkinci kez bir araya gelinen iftar programına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Yağcı, ramazan ayının birlik ve beraberliğin sağlandığı bir ay olmasını istediklerini ifade etti.

Afyonkarahisar Belediyesi Belediye Başkanlığı için aday adayı dilekçesini veren Fatih Çetinkaya ve Enginay Engin'e de başarılar dileyen Yağcı, "Afyonkarahisar'da teşkilatlarıyla en canlı ve en hareketli, zafere en yakın parti MHP'dir. Önümüzdeki süreçte aday adaylarının artacağına inanıyorum. Yapılacak seçimde, MHP'nin merkez belediye başkan adayını değil, Afyonkarahisar'ın belediye başkanını seçeceğiz" dedi.

İftara, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, bazı sendika ve derneklerin temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Alper Yağcı Bolvadin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title