Haberler

MHP Adayları Tanışma Toplantısı Düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili adayları tanışma toplantısı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili adayları tanışma toplantısı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisinin düzenlediği milletvekili tanışma programına, Niğde MHP İl Başkanı Ali Güngör, Milletvekili adayları Vedat Bayram, Murat Işıklı, Hakan Er ve aday adayları katıldı.

Grand otelde düzenlenen programda konuşan MHP İl Başkanı Ali Güngör 7 Haziran günü Niğde'de 3 Milletvekili Adayını TBMM'ye göndereceklerini söyledi.

Güngör, "25'nci dönem Türkiye Büyük Millet Meclisinin milliyetçi hareket partisi olarak Niğde den temsil edecek olan arkadaşlarımız uzun bir süreçten sonra sayın genel başkanımızın takdiri ve teşkilatlarımızın doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. Milletvekilliği yarışına 2015 yedi haziran seçimlerine Niğde'mizden 12 tane birbirinden değerli dava arkadaşlarımız aday olmuşlardır. Sayın genel başkanımız Kızılcahamam kampından sonra söylemiş olduğu süreç 12-18 Mart arasında milletvekilliği başvurusu yapılmıştır. Bu adayların arasından 12 tane birbirinden değerli arkadaşımız müracaat etmişlerdir. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ve teşkilatlarımızın uygun görmüş olduğu birbirinden değerli üç güzide ismi, Niğde'mizin Milliyetçi Hareket Partisini inşallah 7 Haziran günü Niğde temsil etmek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisine göndereceğiz" dedi.

Toplantıda konuşan Milletvekili adayı Hakan Er, "Şundan emin olunuz ki, Niğde hakikaten 3-0 bekliyor bizimle beraber ben buna inanıyorum, sizlerinde inanmasını istiyorum" diye konuştu.

Milletvekili adayı Murat Işıklı ise, "Biz 5 bin yıllık Türk tarihinin temsilcileriyiz. Sizlerle aynı ortamda bulunup, aynı havayı solumaktan gurur duyuyorum. Ben burada 7 haziranda bir takım duyumlara göre Milliyetçi Hareket Partisi bir çıkaramaz, hiç çıkaramaz diyenlere sizleri görünce onlara inat 3-0 gibi bir galibiyeti görüyorum" ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar İstanbul'da bulunan ve Niğde'den Milletvekili adayı olan Vedat Bayram da, "Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldıkları için, onların yanında kıymeti harbiyemiz olmadığı için tavrımızı aldık yolumuzu çizdik ve kendi yuvamızda yürüyüşümüzü omuz omuza devam ettirdik. Hep beraber aynı çatı altında beraber çalışacağız" ifadelerini kullandı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Murat Işıklı Vedat Bayram Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title