Haberler

MHP Adayı Ali İpek'ten 79 Dev Proje

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, düzenlediği toplantıyla 79 dev projesini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, düzenlediği toplantıyla 79 dev projesini açıkladı.

Anemon Otel'de düzenlenen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, "Çok konuşmaya gerek yok. Bugüne kadar vaat ettikleri stadı bile yapamadılar. Biz söyledik diye 40 bin kişilik stat vaat ettiler. Neden 40 bin kişilik birisi çıksın da açıklasın. Biz neden 32 bin kişilik stat dediğimizi iyi biliyoruz. Bunu da Büyükşehir Belediye Başkan adayımız size az sonra zaten söyleyecek. Bunların işleri yalan dolan" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ise belediyeciliğin önemine dikkat çekerek, AK Parti hükümeti ve belediyelerinin yaptıkları hiçbir şeyin olmadığına dikkat çekerek, "Söz verip yapmıyor, halkı sürekli kandırıyorlar. Sonrada halkın karşısına geçip oy istiyorlar. Biz yapamayacağımız hiçbir şeyi bugüne kadar vaat etmedik. Biz inandığımız yolda yürüdük, yapabileceklerimizi vaat ettik" dedi.

Proje tanıtım toplantısının ev sahibi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek ise, 79 dev proje hazırladıklarını belirterek, " Biz çıkıp gönül rahatlığıyla Denizli için 79 projemiz var diyebiliyorsak sizde gerçekleri söyleyin.Bazıları bir dönem önce 77 proje dediniz yapamadı. Şimdi de 222 proje diyorsunuz. Şayet 222 projeniz varsa, siz bugüne kadar Denizli'ye hiçbir şey getirmemişsiniz, hizmet etmemişsiniz demektir" dedi.

Ali İpek daha sonra projelerini açıklayarak, "Biz mutlu, cebi dolu insanların yaşadığı bir Denizli için projeler ürettik. Projelerimizi açıklamayı da bu kadar geciktirmemizin sebebi, ne söylesek alıp kendilerine mal ediyorlar Denizli'nin modern bir Avrupa şehri olması için gerekli altyapı ve üstyapı projelerini hayata geçireceğiz.Delikliçınar- Bayramyeri trafiğini yeniden düzenleyeceğiz. 4 bölgeye çok katlı yer altı parkları yapılacak. Termal sağlık kür merkezleri yapılacak. 32 bin kişilik Horoz Arena Stadı yapılacak. Denizlispor Üniversitesi kuracağız. Kültür Sarayları yapacağız. Çınar'da 7 gün açık melek pazarı olacak. Uluslar arası standartlarda golf sahası yapılacak ve golf turnuvaları düzenlenecek. Tenis kortları yapacağız. Tüm ilçelere semt hastaneleri yapacağız. İlçelere et ve süt entegre tesisleri yapılacak. İlçe turizmi için her ilçeye konaklama tesisi yapacağız. Akıllı kart uygulamasına geçilecek. Denizli'ye film platosu kuracağız. Birçok burada çekilecek"dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi MEHMET FEVZİ YENİÇERİ Emin Haluk Ayhan Ali İpek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title