Haberler

Meteoroloji gün verip uyardı! İstanbul dahil 26 kente kuvvetli yağış geliyor

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 kent için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji'nin İstanbul uyarısında "Cumartesi öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı" denildi. Yağışların Cumartesi öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çankırı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; İstanbul, Ankara, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Bursa, Kocaeli, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Sinop, Çankırı, Kırıkkale, Zonguldak, Düzce, Bartın Kastamonu, Karabük, Bolu, Çorum, Amasya, Yozgat, Tokat, Samsun ve Sakarya'da cumartesi günü sağanak yağış uyasında bulundu.

Meteoroloji gün verip uyardı! İstanbul dahil 25 kente kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla ülkemizin kuzeybatısı ve Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra Marmara'nın kuzey ve doğusu, Sinop dışında Batı Karadeniz bölge geneli, Orta ve Doğu Toroslar mevkii, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Ankara'nın batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Cumartesi öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çankırı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA CUMARTESİ ÖĞLE SAATLERİNE DİKKAT

Meteoroloji tarafından İstanbul için yapılan uyarıda "Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı" ifadeleri kullanıldı.

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için yağış uyarısında bulundu

Meteoroloji'nin bölge bölge hava durumunda ise şöyle denildi:

Marmara: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Cumartesi öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Kuzey Ege'nin iç kesimlerinin çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Cumartesi öğle saatlerinden sonra Güney Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra orta ve doğu Toroslar mevkiinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeybatısının yer yer çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra ve akşam saatlerinde Çankırı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra Sinop dışında bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title