Haberler

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz İkna Etti Kahramanlı Devam Dedi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz ikna etti Kahramanlı devam dedi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz "Hedefimiz Mersin İdmanyurdu'nun ligde kalabilmesi" " '1925 üye' projesini 1 ay içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz" Ali Kahramanlı "Kimse sesimize kulak vermedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz ikna etti Kahramanlı devam dedi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz "Hedefimiz Mersin İdmanyurdu'nun ligde kalabilmesi"

" '1925 üye' projesini 1 ay içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz"

Ali Kahramanlı"Kimse sesimize kulak vermedi. Mecbur kaldım ve istifa ettim"

"Böylesine zor bir dönemde kulübü terk etmek yakışmazdı

'Herkesten katkı istiyoruz"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin İdmanyurdu'nda yaşanan krize el attı.

Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Ali Kahramanlı ile bir araya gelen Kocamaz, emektar başkan Kahramanlı'yı görevine devam etmesi için ikna etti. Kahramanlı, Haziran aynında yapılacak genel kurula kadar kulüp başkanlığı görevine devam etme kararı aldı.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KOCAMAZ "HEDEFİMİZ MERSİN İDMANYURDU'NUN LİGDE KALABİLMESİ"

Hilton Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin İdmanyurdu'nun kent için önemli bir değer olduğuna dikkat çekti. Kulübün bulunduğu noktaya yakışmadığının altını çizen Kocamaz, Bu kentte yaşayan herkesin bu kulüple ilgili sorumluluğu olması gerekir. Kulüp maddi açıdan çıkmazda. Kent yöneticilerinin kayıtsız kalması mümkün değildi. Hep birlikte bu takıma sahip çıkmak zorundayız dedi.

Kahramanlı'nın, 'Görev almak istemiyorum. Artık yoruldum' dediğini anımsatan Kocamaz, Haziran'a kadar bu işi götürmesi konusunda Kahramanlı'dan ricada bulunduk. Ali Bey de kabul etti. Yeni yönetim, Ali Başkan'ın önderliğinde Haziran'a kadar görevini sürdürecek. Hedefimiz Mersin İdmanyurdu'nun ligde kalabilmesidir ifadesini kullandı.

" '1925 ÜYE' PROJESİNİ 1 AY İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ"

1925 yılında kurulan Mersin İdmanyurdu'na destek olunması açısından '1925 üye' projesini hayata geçirmek istediklerini ve bu bağlamda kentteki sivil toplum kuruluşlarına üye olan işadamlarının kulübe de üye olması için çağrıda bulunan Kocamaz, 1925 kişi ilk etapta yılda 1 defa 5'er bin TL katkı koysun. Mersin İdmanyurdumuza bir can suyu verelim. 1925 kişi 5 er bin TL verdiğinde yaklaşık 9 milyon TL civarında acil bir katkı sağlanmış olur. Bunu da 1 ay içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz şeklinde konuştu.

ALİ KAHRAMANLI "KİMSE SESİMİZE KULAK VERMEDİ. MECBUR KALDIM VE İSTİFA ETTİM"

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise istifasının ardından 10 gün geçtiğini hatırlattı. 8 yıldan bu yana başkanlık yaptığını kaydeden Kahramanlı, Bu işi yapamayacağımı zaman zaman söyledim. 'Yarın geç olur. Gelin bir an önce bu kulübü ileri taşıyalım' dedim. Kimse sesimize kulak vermedi. Mecbur kaldım ve istifa ettim. Bizim sesimizi dinleyen tek kişi Burhannettin Kocamaz oldu dedi.

"BÖYLESİNE ZOR BİR DÖNEMDE KULÜBÜ TERK ETMEK YAKIŞMAZDI

Gelinen noktada yönetimde yalnız bırakıldığını vurgulayan Kahramanlı, İstifamın ardından hiç kimse bu kulüple ilgili konuşmadı. Sayın Kocamaz, 'Başkanım, bu işi sezon sonuna kadar sizinle götürmek istiyoruz' dedi. Ben de, 'Yoruldum. Bu işi yapmak istemiyorum ama desteğiniz olacaksa bu görevi alırız' dedim. Israrlar sonucunda görevi devraldık. Böylesine zor bir dönemde kulübü terk etmek yakışmazdı diye konuştu.

"HERKESTEN KATKI İSTİYORUZ"

Mersin İdmanyurdu'na herkesin sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Kahramanlı, şunları aktardı Hep birlikte çalışacağız. Mersin İdmanyurdu Süper Lig'de kalacaktır. Bize düşenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ekonomik olarak ciddi sıkıntılarımız var. Transfer yasağımız kalkıyor. Ara dönemi en iyi şekilde değerlendirip transferlerimizi yapacağız. Bizim desteğe ihtiyacımız var. Sadece Ali Kahramanlı ve Belediye Başkanımızla olmaz. Herkesten katkı istiyoruz.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz önderliğinde oluşturulan 15 kişilik yeni yönetimde; 'Ali Kahramanlı, Senan İdin, Özgür Sanal, Hikmet Kaya, Engin Şahin. Mehmet Canduman, Murat Çalışkan, Mehmet Işık, Sedat Aydöner, Beşir Acar, Metin Yıldıran, Mahsun Sevimli, Abdi Kurt, Abdi Öztürk ve Ahmet Serttaş yer aldı. Yönetim kurulu üyelerinin ilk etapta 300'er bin TL katkı vereceği ve parayla futbolculara olan borçların ödeneceği öğrenildi. Öte yandan, Ocak ayı sonuna kadar yaklaşık 20 milyon TL paraya ihtiyaç olduğu ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Kocamaz Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title