Haberler

Memduh Boydak,melikşah Mütevelli Heyet Başkanlığını Bıraktı

Kayseri'deki Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı, TÜSİAD yönetim kurulu üyesi ve Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, görevini bıraktığını açıkladı.

Kayseri'deki Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı, TÜSİAD yönetim kurulu üyesi ve Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, görevini bıraktığını açıkladı.

Boydak, sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki hesabından yaptığı açıklamada,  "Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevimden bugün itibariyle mevcut iş yoğunluğum nedeniyle ayrılıyorum. Ülkemizin ve gençlerimizin gelişimi amacıyla,iyi niyetle çalışarak şehrimize ve ülkemize saygın bir üniversite kazandırdığımıza inanıyorum" dedi. Boydak, görevi süresince birlikte çalışma fırsatı bulduğu üniversitenin tüm akademik ve idari personeline katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kayseri'nin ilk vakıf üniversitesi olan Melikşah Üniversitesi'ne bir süre önce kamulaştırmada 'yağma ve gasp' yapıldığı iddiasıyla operasyon yapılmış, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak gözaltına alınmış, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol koşuluyla serbest bırakılmıştı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikşah Üniversitesi Boydak Holding Memduh Boydak Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title