Haberler

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden 3 aylık hamile Ece Ronay, evlendi

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa eden ve geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklayan şarkıcı Ece Ronay, nişanlısıyla evlendi. Ailesinin ve yakın çevresinin katıldığı törenle nikah masasına oturan şarkıcı, yaz aylarında kır düğünü yapacağını söyledi.

'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş ve Erbil'den "taciz" ve "hakaret" sebebiyle şikayetçi olmuştu. Konuyu yargıya taşıyan Ronay, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 3 aylık hamile olduğunu duyurdu. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Ronay, dün nikah masasına oturdu.

YAZIN KIR DÜĞÜN YAPACAK

Hamile kaldığını öğrenince nişanlısı Mehmet Bilir ile dini nikah kıydıran Ronay, dün de resmi nikah kıydırdı. Gelinliğe benzeyen beyaz bir elbise giyen şarkıcı, "Bugün düğünüm yapılmadı. Sadece nikah yapıldı. Kalabalık bir nikah oldu. Kır düğünü istediğim için düğün yazın olacak" dedi.

HAMİLE OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

Bir süredir gündemden düşmeyen Ece Ronay'ın hamile olduğu iddia edilmişti. YouTube kanalında bu konuyla ilgili bir video çektiklerini ancak daha kurgu aşamasında bir çalışanın haberi sızdırdığını söyleyen Ece Ronay, hamilelik iddiasını doğrulayarak "Bir çalışan bizim müjdemizi basına sızdırdı. O basın organı da kendinde bu hakkı görüp bu haberi size vermiş. 2,5 aylık hamileyim. 5 ay önce evlilik teklifi almıştım yani evlilik yolunda olan bir ilişkiydi zaten bu. Basında anlatıldığı gibi evlilik tarihini çocuk için geri plana çekmedim" şeklinde konuşmuştu.

İşte Ece Ronay'ın nikahından kareler...

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay, evlendi

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay, evlendi

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay, evlendi

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay, evlendi

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay, evlendi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mehmet Ali Erbil Instagram Ece Ronay Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (5)

ADANALI :

maliye benziyordur kesin :p

23
10
yanıtYanıtla
zübükzade:

Evlenmeden vermişler ayarı birde gelmiş masum kızı otnuyordu askere polise hakaret eden videolarda cabası hala türk milleti bunu takipte bendee bunucözemiyorum

24
6
yanıtYanıtla
ilkay bay:

bu 3 ay gibi değil 6 ay gibi duruyor

19
3
yanıtYanıtla
zübükzade:

Kmsem yok cocuk esrgemede byffm dye aghlıyoredu dugunum cok kalabalık ailem geldi diyor bunlar 3 kuruş icin her trl yalanı söyler mehmet alinin kızına iftira ediyordu evlenmeden aşna dşnayı yapmış

10
2
yanıtYanıtla
HainKOXPER :

kız hiç mutlu değil gibi zorla evlenmiş sanki :SADF:ASD:F

8
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title