Haberler

Meclis Toplantısında Uyuşturucuya Karşı Görüş Birliği

Güncelleme:

Esenyurt Belediyesi kasım ayı meclis toplantısı birinci oturumu 5 gündem maddesi ve gündeme alınan 6 madde ile gerçekleşti.

Esenyurt Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı birinci oturumu 5 gündem maddesi ve gündeme alınan 6 madde ile gerçekleşti.

Esenyurt Belediyesi Meclis Başkanvekili Temur Akçiçek yönetiminde gerçekleşen toplantıda, BDP grubu adına Arzu Moco'nun okullardaki uyuşturucu kullanımı ile ilgili ' Esenyurt Belediyesi olarak ne gibi önlemler alabiliriz?' önergesine AK Parti grup sözcüsü Mustafa Akboğa cevap verdi.

"BU SAVAŞA AİLELERE EĞİTİM VERMEKLE BAŞLAYACAĞIZ"

AK Parti gurup sözcüsü Mustafa Akboğa, "Bizler belediye olarak geçtiğimiz günlerde uyuşturucu kullanımına karşı büyük adımlar attık. Belediyemiz, uyuşturucudan kurtulmak isteyen gençlerin tedavilerini üstlendiği gibi mahalle muhtarları ve dernekler ile bu zararlı maddeye karşı kampanyalar başlatmıştır. Esenyurt Belediye olarak bu işin özüne inip, aileleri bilgilendirme eğitimleri düzenleyeceğiz. Çünkü her gencimizin tutum ve davranışları aileden başlar. Onlar eğitilir ve bilinçlendirilirse daha sağlıklı ve bilinçli bir genç nüfusa erişeceğiz" dedi.

Mustafa Akboğa'nun ardından AK Parti meclis üyesi A. Murat Alatepe de söz alarak, madde bağımlıları ve uyuşturucu sorununun Esenyurt Kent Konseyi'nde ele alındığını ve konu hakkında başta Esenyurt Belediyesi ve birçok kurumun birlikteliği ile geniş bir çalışma yapılacağını belirtti.

Meclis gündem maddelerinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emin Batmazoğlu, Esenyurt Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından 2004 - 2013 yılları arasında takip edilen dava dosyaları raporunu görsel olarak sundu. Batmazoğlu geçmiş meclis toplantılarında muhalefet meclis üyelerinin, Hukuk İşleri tarafından görülen davaların başarısız sonuçlandığı yönünde sözlerine cevap verdi.

Lehte ve aleyhte biten davaları ayrıntılarıyla sunan Batmazoğlu, "Bizler Esenyurt Belediyesi olarak her zaman vatandaşın yanındayız. Belediyemizin vatandaşlarımızla olan davalarının onların lehine sonuçlanması için elimizden geleni yapmaktayız. İlçede yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyeti bizlerin mağduriyetidir" diyerek, idare mahkemeleri ve sulh mahkemelerinde görülen her davanın sonucuna da değindi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Belediyesi Arzu Moco Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title