Haberler

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

Güncelleme:

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2'nci sezon 11'inci yeni bölümünde kırmızı takımda eleme heyecanı yaşandı. Yemekteyiz yarışmasında adını duyurduktan sonra MasterChef Türkiye'ye katılan Nalan, yarışmaya veda eden isim oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'de Pazartesi günü ekrana gelen bölümde kırmızı takımdan Nalan ve Eda eleme adayı olmuş, ardından bugün yine dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımdan Ekin ve Orhan oldu.

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

DOKUNULMAZLIĞI BATUHAN KAZANDI

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde ilk olarak dokunulmazlık oyunu yapıldı. Ünlü şefler, yarışmacılardan 5 çay menüsü istedi. Cheesecake, incirli tart, sakallı sandviç, mercimek köftesi, otlu poğaça menüsü hazırlayan ve eleme potasından kurtulan iki takımda biri, yapılan puanlama sonucu dokunulmazlık kazandı. Kazana mavi takım olunca kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyunu için yeniden yemek yaptı. Oyunu kaybeden kırmızı takım, İtalyan yemeği yaparak mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı ise Batuhan kazandı.

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

NALAN YARIŞMAYA VEDA ETTİ

MasterChef'in ikinci eleme yemeği ise Mehmet Yalçınkaya'nın istediği mısır püresi üzerinde kuzu sırtı oldu. Eleme adayları olan Ekin, Nalan, Eda ve Orhan, Mehmet Şef'in tabağına en çok benzeyen tabağı çıkarmak için kıyasıya yarıştı. 30 dakikada yemekleri yapan yarışmacılar jüri karşısına çıktı. MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen isim ise Nalan oldu.

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

NALAN TOPRAK KİMDİR?

14 temmuz 1988 İstanbul Kadiköy doğumlu. Okul yılları çok başarılı geçti hatta bu yüzden 6. sınıfta okul birinciliğinden dolayı ödül olarak 2 haftalık Danimarka tatili kazandı. Öğrenimini Marmara Üniversitesi Biyomedikal bölümünde tamamladı. Ama ilgi alanlarından en önemlisi olan yemek yapma isteği onu yemek pişirmeye itti. Sonra TV8'de başlayan Yemekteyiz yarışması, yarışma arzusu uyandırınca kendini başvuru yaparken buldu. 1 yıl içerisinde best of'da dahil 2 kere Yemekteyiz yarışmasında yarışmasının ardından MasterChef'e katıldı. Toprak'ın asıl mesleği ise futbol hakemliğidir.

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Nalan Toprak oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Yalçınkaya Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (28)

bay tahmin:

bu tarz yemekteyiz, survivor, gelinim olurmusun tarzı yarışmalar çok kaliteli. acuna ve arkadaşlarına teşekkür ederiz, sayelerinde günümüz eğlenceli geçiyor. siyaset, kültür, bilim gibi boş boş konuşulan programlardansa bunlar daha iyi hiç olmazsa insan derdini unutuyor. bir de iddaa tahmin programları güzel ama prime time a koysalar daha iyi. artık tek maça oynanabiliyor, canlı iddaa da var, ülkemiz kalkınıyor, teknoloji çok ilerliyor.

11
18
yanıtYanıtla
fantoma:

alkollumüsün, hap mı attın yoksa

yanıt13
yanıt0
acırım ülkemin haline:

Arkadaşın ironi yaptığını ve aslında söylediklerinin tam tersine inandığını düşünmek istiyorum.

yanıt11
yanıt0
öğretmen:

yeni türkiyenin özeti, cehaletin kutsallaştırılması, yazıklar olsun sana

yanıt4
yanıt0
NO COMMENT:

İroniyi algılamakta bir yetenekmiş bunu görmüş oldum.

yanıt3
yanıt0
PAŞALI:

Yumurta kırmasını bilmiyorlar çıkmışlar ekrana tekneye şov yapıyorlar dengesiz rahatsızlar. hepsini topla böl çıkar çarp bir adam etmez

13
0
yanıtYanıtla
ALAYLI:

Aynen Paşalı, bir de içlerinde sarı kafalı sözde erkek var aynı karı gibi hal ve hareketleri. onda bir dümenler var kokusu çıkar yakında

yanıt9
yanıt1
altyapı:

mesleği hakemlik miş, acil hakemlikten men edilmeli, maçları da sabote edebilir

12
0
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

FENERBAHÇE MAÇLARINI YÖNETMELİ=))))))))))))))

yanıt1
yanıt2
ASLI:

ZEYNEP HAKEM ATAMALARINA ŞİKE SARAY BAKIYOR.

yanıt3
yanıt4
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title