Haberler

Şoförü milyonluk araca çarpan MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu hiç oralı bile olmadı

Güncelleme:

18 yıllık eşinden ayrılan MasterChef Türkiye yarışmasının ünlü jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Bebek'te kız arkadaşı ile görüntülendi. Flaşların patlamasıyla Sivrioğlu'nun şoförü 3 milyon liralık spor araca çarptı ancak ünlü jüri, bu durum karşısında oralı bile olmadı. Öte yandan mağdur araç sahibi ise şikayetçi olacağını söyledi.

İki yıl önce 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'yla evliliğini noktalayan Somer Sivrioğlu, önceki akşam Bebek'te bir mekan çıkışında görüntülendi. Sivrioğlu'ya aşk yaşadığı iddia edilen Pınar Kızılkaya ve bir arkadaşı daha eşlik etti.

MİLYONLUK ARACA ÇARPTI, ORALI BİLE OLMADI

Flaşların patlamasıyla büyük şok yaşayan Sivrioğlu'nın şoförü, 3 milyonluk spor bir araca çarptı. Milyonluk araç hasar görmesine rağmen Somer Sivrioğlu, oralı bile olmadı.

MasterChef'in jüri üyesi kız arkadaşıyla yakalandı

ŞİKAYETÇİ OLDU

Araç sahibi, Somer Sivrioğlu'nun bindiği aracın plakasını alarak polisi aradı. Mağduriyeti giderilmezse şikayetçi olacağını söyleyen araç sahibi, sonrasında mekandan ayrıldı.

MasterChef'in jüri üyesi kız arkadaşıyla yakalandı

18 YILLIK EŞİNDEN BOŞANDI

Somer Sivrioğlu, iki yıl önce 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'nda boşanmıştı. Aslı Sivrioğlu'nun ihanet nedeniyle evliliği bitirdiği öne sürülmüştü.

MasterChef'in jüri üyesi kız arkadaşıyla yakalandı

"ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM"

Ünlü şefin yurt dışında yaşayan eski eşi Aslı Sivrioğlu, çıkan haberler hakkında, "Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum" demişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Somer Sivrioğlu Aslı Sivrioğlu Tragger Bebek Haberler

500

Yorumlar (1)

uCube :

Kazancına güvenmiş vede oralı olmamış beyefendi. Nede olsa öderim havasın da oradan uzaklaşmış. Arkadaş insan telefon numarası bırakır. ;))

36
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title