Haberler

Maske takmadılar diye kendilerini uyaran çocuğu darp eden kadınlar kamerada!

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta yabancı uyruklu kadınlar, maske takmadıkları için kendilerini uyaran 10 yaşındaki kız çocuğunu darp etti.

Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde sitenin oyun salonunda arkadaşlarıyla saklambaç oynayan 10 yaşındaki kız çocuğu, maske takmadıkları için önce uyardığı sonrada Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından yetkililere bildirmek için cep telefonuyla videolarını çektiği yabancı uyruklu kadınlar tarafından darp edildi. Kadınların küçük kız çocuğunu kovalama ve vurma anları sitenin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı.

Olay Eseyurt'ta dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Liva Yağmur Köprücü isimli 10 yaşındaki kız çocuğu beraberindeki arkadaşlarıyla oturdukları sitenin çocuk oyun alanına geldi. Kız çocuğu ışıkları kapattı. Bu sırada oyun odasında oturan ve Libyalı olduğu öğrenilen 3 kadından biri ışıkları açması yönünde çocukları uyararak tepki gösterdi. Kız çocuğu da odanın ışıklarını açarken, kendilerini uyaran kadınların maskesiz olduğunu görünce maske takmaları yönünde uyardı. Bu duruma sinirlenen kadınlar tepki gösterince çocuklar tekrar başka bir odaya kaçtı.

KIZ ÇOCUĞU HES UYGULAMASINDAN ŞIKAYET ETMEK İÇİN VİDEO ÇEKTİ

Bu sırada arkadaşlarıyla oyun odasına tekrar gelen kız çocuğu da Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından yetkililere bildirmek için cep telefonuyla maske takmayan kadınların videosunu çekti. Kendilerinin görüntülendiğini fark eden 3 kadından ikisi küçük kızın peşinden koştu. Başka bir odada kız çocuğunu yakalayan 2 kadın 10 yaşında ki Liva Yağmur Köprücü'ye iddiaya göre vurdu. Bu sırada kadınlardan biri iddiaya göre küçük kızın telefonunu aldı. Telefonunun alındığını gören küçük kız çocuğu da ağlayarak kadının peşinden koştu. Oyun salonuna tekrar gelen kadınlar durumu görevlilere bildirdi. Site görevlileri de küçük kızı oturduğu daireye götürerek ailesine teslim etti. Eve gelen çocuğunun ağladığını gören anne Çiğdem Köprücü durumu eşi Şehmus Köprücüye haber verdi. Anne ve baba küçük kızını darp eden kadınları '155 Polis İmdat' hattını arayarak şikayette bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri her iki tarafın da ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Maske takmadılar diye kendilerini uyaran çocuğu darp eden kadınlar kamerada!

"ŞİKAYETİMİZİ YAPTIK, NETİCELENMESİNİ BEKLİYORUZ"

Polis merkezinde ki şikayetinden sonra konuşan anne Çiğdem Köprücü, "Sitemizin çocuk alanında 10 yaşındaki kızım oynarken, 3 tane yabancı uyruklu hanımefendinin maskesiz oturmasını önce uyarıp sonra da video çekmiş. Görüntü çekilmesine sinirlenen kadınlar da çocuğumu bir odada sıkıştırıp dövdüler. Diz darbeleriyle de karnını tekmeleyip boğazını da nefessiz kalana kadar sıkmışlar. Olayı görüp odaya gelen temizlik görevlileri kadınların elinden almasıyla kızım kurtuldu. Polis merkezine gelerek şikayetimizi yaptık. Kızım, babası, ben ve avukatımız ile neticelenmesini bekliyoruz. Olay akşam saat 20.00 sıralarında oldu" dedi. Ayrıca küçük kızın babası Şehmus Köprücü de "Dünyadaki en önemli varlıklarımız çocuklarımız. Ben dokunmaya kıyamazken, 3 tane yetişkin kadın darp ediyor. Devlet hastanesinden aldığımız raporlar da bunu söylüyor bu asla kabul edilir bir şey değil. Devletimize güveniyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.

"BENİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ KURTARDI"

Olay sırasında yaşadıklarını anlatan 10 yaşında ki Liva Yağmur Köprücü ise, "Biz arkadaşlarımızla oyun alanında saklambaç oynayacaktık. Bizim hepimizin maskesi vardı. Biz ışıkları kapatınca yanımıza gelip bağırdı. İkinci kez ışığı yanlışlıkla kapatınca tekrar yüksek sesle bağırdı. Biz başka bir odaya geçince onların maske takmadığı aklımıza geldi. Telefonu olan tek kişi ben olduğum içinde Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması için cep telefonum ile video çektim. Kadınlar beni görünce peşimden koşarak odada yakaladı. Beni odaya sıkıştırınca iki kadın kollarıma ve karın boşluğuma vurdular. Diğer kadında da gelerek benim telefonumu aldı ve yere attı. Geldiler boğazımı sıktılar ve 3 dakika sürdü nefes alamadım. Beni anne ve babama şikayet etmek için telefonumu aldı ve güvenlikten alırsın dedi. Temizlik görevlisi beni kadından kurtarıp telefonumu da alarak evime götürdü. Bizde karakola gidip şikayetçi olduk. Yüce Türk devletine güveniyorum. Maske takın hayatınızı koruyun" dedi.

Maske takmadılar diye kendilerini uyaran çocuğu darp eden kadınlar kamerada!

YAŞANANLAR SİTENİN GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDE

Çocuk oyun alanında yaşananlar sitenin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıyor. Görüntüler 10 yaşındaki Liva yağmur Köprücünün 4 arkadaşı ile oyun odasına girdiği görülüyor. Salonda ilerleyen çocuklardan küçük Liva ışıkları kapatıyor. Bir kadının küçük Liva'ya bir şeyler söylediği görülüyor. Çocuklar başka bir odaya kaçarken küçük Liva ve arkadaşları salona geri geliyor. Kadınlardan biri çocukları kovalıyor. Bu sırada küçük Liva'nın da elindeki telefonla kadınların videosunu çekmek için tekrar salona geliyor. Liva'nın elinde telefonu gören 2 kadın küçük kızın peşinden koşuyor ve bir odada yakalıyor. Kadınlar küçük kıza vururken Liva'da kendini korumaya çalışıyor. Görüntülerin devamında ise kadınlardan biri Liva'nın telefonu alırken, küçük kız da ağlayarak telefonunu almak için kadının peşinden koşuyor. Kadınlar ile Liva ve arkadaşları tekrar oyun salonuna geldiği esnada temizlik görevlisi müdahale ediyor. Kadınları çocuklardan uzaklaştıran temizlik görevlisi çocukları da alarak odadan ayrılıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hayat Eve Sığar Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (109)

ekrem:

bence küçük kız çocuğu saldırmış kadınlara sanki. . büyüklere saygı duyacaksın. . dilleri pabuç gibi bazılarının bide el uzatıyor onlara. . kadınları çileden çıkarmış çocuk. . çocuk değil sanki aklı bir karış havada. . . uyarmak ona mı kalmış. . .

21
33
yanıtYanıtla
furkank.:

Uyarmak ona mı kalmış? Bana mı kalmış? Sana mı kalmış? Sizin gibi beyin organını yeterli seviyede kullanamayanlar yüzünden bu virüs illetinden kurtulamadık. Ama yazık bana seni bu konu da uyarmak ''bana mı kalmış''.

yanıt6
yanıt8
Mete:

Kes yobaz bedevi

yanıt2
yanıt5
Mete:

Ekrem bedevisi virüs bile sizden daha zararsız

yanıt4
yanıt3
Mete:

Virüs bile bu ninjalardan daha zararsiz

yanıt3
yanıt2
EKREMSİZ:

BU ÇOCUK VATANDAŞLIK GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYOR. AMA SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER İSE VİRÜSUN BU KADAR YAYILMASINA SEBEB OLUYORSUNUZ

yanıt6
yanıt3
konustubkcuvalı:

uyarmak kime kalıyor afadersin malmısın kardeşim sen

yanıt4
yanıt1
KARA:

ÇOK DOĞRU DEMİŞSİN EKREM KARDEŞ KIZIN AŞIRI ŞIMARIK OLDUĞU GAYET BELLİ

yanıt2
yanıt3
Vatandaş:

Bence çocuk terbiyesizce davranmıştır 10 yaşındaki cocugun elinde telefon onlari çeksin kimbilir neler söylemiştir kadınlar en son dayanamamış yok uyardı uyardığı için darp edildi geçin bunları zamanın çocuklarını biliyoruz edepten uzak büyüklerle nasıl konuşacağını bilmiyorlar Instagram video atmak için çocuklar kadınlküçüü sözler bile söylemiş olabilir

14
26
yanıtYanıtla
sığınmacı mısın?:

ülkemdeki sığınmacılar gitsinler kendi ülkelerinde artistlik yapsınlar. bir tane Türk çocuğunun kılına zarar gelmeyecek. laflarını bilerek, seçerek konuş. ülkemde sığınmacı istemiyorum.

yanıt9
yanıt5
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title