Haberler

Mahalleliyi Bir Araya Toplayabilmek İçin Çayı Bedava Yaptılar

Mahalleliyi bir araya toplayabilmek için çayı bedava yaptılar Rize'de bir grup kafadar vakıf anlayışı ile bir çay ocağı açarak vatandaşlara ücretsiz çay veriyor Çay ocağı ile gençler aynı zamanda kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaya çalışılıyorRİZE - Rize'de bir grup kafadar vakıf anlayışı ile...

Mahalleliyi bir araya toplayabilmek için çayı bedava yaptılar

Rize'de bir grup kafadar vakıf anlayışı ile bir çay ocağı açarak vatandaşlara ücretsiz çay veriyor

Çay ocağı ile gençler aynı zamanda kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaya çalışılıyor

RİZE - Rize'de bir grup kafadar vakıf anlayışı ile bir çay ocağı açarak vatandaşlara ücretsiz çay veriyor.

Engindere mahallesinde ikamet eden Erkan Yıldırım çalıştırdığı Miraç Çayevi'nde 2 yıldır gelen müşteriden çay parası almıyor. Özellikle okul çağındaki öğrencileri kötü alışkanlıklardan kurtarmak, uyuşturucu ve benzeri maddelerden uzak tutmak amacıyla yaptığı uygulama sayesinde örnek olmaya çalışıyor.

Çay ocağının sahibi Erkan Yıldırım, bedava çay uygulamasına gençlerin bölgede farklı yerlere takılmasının önüne geçmek için başlattıklarını ifade ederek "2 yıl önce başladık bedava çay vermeye. İlk başlarda yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu anlayamadık fakat sonraları buradaki sohbet ve yanında yaptığımız çay ikramının gençleri kazanmanın en büyük yolu olduğunu anladım. Sonra ortaya çıkan maliyeti de bir kaç arkadaş kafa kafaya verdik ve beraber bu maliyeti karşılamaya başladık. Gençlere yönelik başlattığımız bu uygulamayı gelen herkesi dahil ettik. Çayın başkenti olarak gördüğümüz Rize'de bir bardak çayın parayla ve pahalı satılmasına da gönlümüz el vermedi. Herkes bu uygulamadan memnun kaldı" dedi.

Çay içmek amacıyla Miraç Çayevi'ne uğrayan Sedat Pakaker adlı bir vatandaş da her gün bu mekanda yarım saat takılıp sohbet edip çay içtiğini ve bu tür uygulamalara hayırseverlerin veya devletin de destek olması gerektiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Erkan Yıldırım Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title