Haberler

Yeşilçam'ın usta ismi Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler: Kulağımın kılı kadar değeri yok

Güncelleme:

Türk sinemasının usta ismi Serdar Gökhan, gittiği bir festivalde Burak Özçivit'in kendisine saygısızlık ettiğini ileri sürerek oyuncuyu yerden yere vurdu. Usta oyuncu Burak Özçivit için "Kulağımın kılı kadar üzerimde etkisi yok" dedi.

Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali'nde Türk sineması için özel bir gece düzenlendi. Geceye Burak Özçivit, Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay ve Azra Akın gibi ünlü isimler katıldı. Burak Özçivit ve Nurgül Yeşilçay'ın törene katılan diğer Türk oyuncularla sahneye çıkmak istemediği iddia edildi. Usta oyuncu Serdar Gökhan da bu anlara şahit oldu.

"KULİSTEN 'BEN GELMEM' DİYE BAĞRIŞMALAR DUYDUM"

Yeşilçam'da tarihi filmlerin aranan ismi olan Serdar Gökhan ise olayın iç yüzünü 2. Sayfa programına anlattı. Tecrübeli oyuncu, "12 oyuncu sahneye oturduk, programın devam etmesini bekledik. 2 boş sandalyeye o iki arkadaşım oturması lazım. Kulisten duyduğum seslere kadar "Ben gelmem, ben çıkmam" diye bağrışmalar duydum" dedi.

Yeşilçam'ın usta ismi Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler: Kulağımın kılı kadar değeri yok

"KULAĞIMIN KILI KADAR ETKİSİ YOK"

Burak Özçivit'i kıskandığı yönündeki haberlere çok kızan Serdar Gökhan "Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok" dedi. Burak Özçivit'e ateş püsküren Serdar Gökhan, "İki tane kaş çatmayla oyunculuk olmuyor. Önce oyunculuk öğrensin" ifadelerinde bulundu.

Yeşilçam'ın usta ismi Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler: Kulağımın kılı kadar değeri yok

"YANIMIZA OTURMA TENEZZÜLÜNDE BULUNMADILAR"

"Türkiye'yi temsilen gittiğimiz etkinlikte yanımıza oturma tenezzülünde bulunmadılar" diyen Serdar Gökhan, "İçeriden duyuyorum sesleri; oturduğumuz yer kulisin önü 'ben çıkmam' diye bağıran bir ses duyuyorum erkek sesi... Burak'tan başka kim olacak bir o vardı arkada" dedi.

Yeşilçam'ın usta ismi Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler: Kulağımın kılı kadar değeri yok

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Serdar Gökhan Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (22)

Qwe Qwe:

Çok yapmacık zaten ya. Mimikleri bakışları çok abartıyor yapmacık duruyor dizide de. Bir Engin Altan in Ertuğrul daki oyunculuğuna, izleyiciye etkisine bakın bir de Burak a. Arada dağlar var.

304
14
yanıtYanıtla
Yusuf Kuşçu:

Sette calisanlarina yaptigini duyduktan sonra Osmani izlemeyi biraktim. Kibir mezarda geçer derler ama insallah tez zamanda kibirinden kurtulur

275
4
yanıtYanıtla
sem sem:

Burak özçivitin yaptıgı hiçbir dizi yada filmi izlemedim izlememde heleki bu saygısızlıklarından sonra bence kimsede izlemesin eşi fahriyede böyleymiş bir dönem çok çıkmıştı haberlerde

254
9
yanıtYanıtla
Yahya Altınbaş:

Oyunculuğu geç, insan büyüğüne saygı göstermeyi bilecek. Hele ki misafir bulunduğun bir yerde.

145
6
yanıtYanıtla
murat taşkan :

SERDAR GÖKHAN CANDIR BURAK ÖZÇİVİT SAFİİİ RÜZGAR NURGÜL YEŞİLÇAYI ANLATMAYA GEREK YOK BİLİYIRUZ ZATEN

117
8
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Serdar Gökhan müthiş doğru tespit yapmış. Gerçi herkes aynı tespiti yaptı ama çok güzel dile getirmiş. "İki tane kaş çatmayla oyunculuk olmuyor. Önce oyunculuk öğrensin" valla 10 numara değerlendirme. Kardeşim Benim filmini bir izleyin Murat Boz bile bin basar Özçivite.

91
5
yanıtYanıtla
Hasan Uver:

Ya insan torununa böyle tepki gösterirmi süleymanşah

19
63
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Serdar Gökhan haklı bu saatten sonra Osman dizisi Benim için bitmiştir bu kaçıncı soytarılık saygısızlıktır Burak Özçivit in Serdar Gökhan haklı olarak tepkisi zaten Burak Özçivit söylenenleri doğruladı

70
6
yanıtYanıtla
c d:

Burak Özcivit izlediyim en iyi filme imza atiyor cok, cok basarili harika harika

4
52
yanıtYanıtla
Ahmet Şık:

senin tırnağın olamaz bunlar herşey para bunlar için diriliş bundan kat kat iyiydi kuruluş osman çok yapmacık duruyor

49
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title