Haberler

Üstsüz denize giren Didem Soydan, göğüslerini elleriyle kapatarak poz verdi

Güncelleme:

Paylaşımları ve pozlarıyla sık sık adından söz ettiren güzel manken Didem Soydan, sosyal medya hesabından denizde verdiği üstsüz pozlarını paylaştı. Denize üstsüz giren Soydan, göğüslerini elleriyle kapatarak verdiği pozu da takipçilerinin beğenisine sundu.

Açıklamalarıyla ve kendine has tarzıyla konuşulan model Didem Soydan, tatil pozlarıyla da sosyal medyayı kasıp kavurdu. Kusursuz fiziğiyle konuşulan model, denize üstsüz girerek göğüslerini de elleriyle kapatıp poz verdi.

TANGA BİKİNİ GİYDİ

Yurt dışında tatil yapan Didem Soydan, Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Siyah tanga bikini tercih eden model, denize üstsüz girmeyi tercih etti. Denizde pozlar veren Soydan, elleriyle göğüslerini kapattığını pozlarını da 734 bin takipçisinin beğenisine sundu. Ünlü ismin hiçbir not eklemeden yaptığı paylaşıma yorum ve beğeni yağdı.

"KADINLARDA KİLOYU ÇOK BEĞENİYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda Ceyda Düvenci'nin programına konuk olan Didem Soydan, 34 beden olmasıyla ilgili konuşurken "34-36 bedenim. Çekim varsa 34'e düşüyorum, yoksa 36'ya geri dönüyorum. Çok gıcık edecek bir cevap olduğu için söylemek istemiyorum ama, ben kilo almıyorum. Çok rahatsız edecek bir durum biliyorum... Kadınlarda kiloyu çok beğeniyorum. Biz Arnavut olduğumuz için büyük ihtimalle, seviyorum kadınlarda kiloyu" demişti.

İşte Didem Soydan'ın üstsüz pozları...

Üstsüz denize giren Didem Soydan, göğüslerini elleriyle kapatarak poz verdi

Üstsüz denize giren Didem Soydan, göğüslerini elleriyle kapatarak poz verdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Didem Soydan Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Hakan Arslanoglu:

Hafta sonu pazar günü aynı şekilde üstsüz Şile de Halk plajına girsin de görelim.

54
6
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

İyi de bundan bana ne , vatandaş geçim derdinden tatil , deniz yüzü bile görememiş , böyle haberler hiç ilgimi çekmez

50
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title