Haberler

Üzücü haberler art arda geliyor! Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş da koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Haluk Bilginer'le birlikte başrolünde yer aldığı Baba dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı.

Baba dizisiyle ekranlara çıkacak olan oyuncu Tolga Sarıtaş'ın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 30 yaşındaki ünlü oyuncunun evinde karantinaya girdiği öğrenildi.

KOVİD-19'DAN KAÇAMADI

Omicron varyantının da etkisiyle, günlük koronavirüs vakaları hızla artmaya başladı. Özellikle son haftalarda ünlü isimlerden peş peşe Covid-19 pozitif haberleri gelmeye başladı. Enis Arıkan, Özgü Kaya, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Eser Yenenler, Murat Ünalmış'ın ardından ünlü oyuncu da Tolga Sarıtaş da koronavirüse yakalandı. Sarıtaş'ın sağlık durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Üzücü haberler art arda geliyor! Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş da koronavirüse yakalandı

BABA DİZİSİYLE EKRANLARDA OLACAK

Son olarak Arıza dizisinde başrol oynayan Sarıtaş, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Show TV'nin yeni dizisi Baba ile ekranlara dönecek.

Üzücü haberler art arda geliyor! Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş da koronavirüse yakalandı

OCAK 2022'DE YAYINA GİRECEK

Başrollerinde 'Emin Saruhanlı' rolüyle Haluk Bilginer ve 'Kadir Saruhanlı' rolüyle Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı Baba dizisinin 2022 Ocak sonunda yayına girmesi bekleniyor. Dizinin kadrosunda Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Yağız, Tolga Sala, Taner Rumeli, Özge Özaacar, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu ve Nihan Okutucu da yer alıyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş Koronavirüs Baba Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title