Haberler

Tek Gecelik İlişkisi Pahalıya Patladı! Zayn Malik Kimdir?

Adını One Direction grubuyla duyuran ünlü şarkıcı Zayn Malik'in sevgilisi Gigi Hadid'den ayrı olduğu dönemde masajcıyla geçirdiği tek gecelik ilişkisi ortaya çıktı. Ünlü modelin tepkisi merak edilirken, Zayn Malik'in kim olduğu merak konusu oldu. İşte, genç şarkıcının bilinmeyen hayatı..

'in sevgilisi Zayn Malik'in, Hadid'den ayrı olduğu dönemde bir masajcıyla tek gecelik ilişki yaşadığı ortaya çıktıktan sonra ünlü şarkıcının kim olduğu araştırılıyor. Peki, kimdir?

ZAYN MALİK KİMDİR?

Asıl adı Zain Javadd Malik olan Zayn Malik, 12 Ocak 1993 İngiltere doğumludur. Malik'in babası Pakistanlı Yaser Malik ve annesi İngiliz Trisha Malik'tir. Malik'in üç kız kardeşi var Doniya, Waliyha ve Safaa. Bradford'un East Bowling tarafında büyüdü. İlk okulda Lower Fields'a ve lisede Tong High School'a gitmiştir. Başarılı bir okul hayatı olmayan Zayn Malik, müzikle her zaman iç içe olduğunu söylemiştir.

Tek Gecelik İlişkisi Pahalıya Patladı! Zayn Malik Kimdir?

YARIŞMAYLA ADINI DUYURDU

İlk olarak 2010 yılında tek başına yetenek yarışması X-Factor'a "Let Me Love You" şarkısıyla katılan Zayn Malik elenmiştir. Ardından yarışmada jüri üyeliği yapan sanatçı Nicole Scherzinger, yarışmadan elenen diğer isimlerle Zayn Malik'in grup kurmaları gerektiğini söylemiştir. Böylece "" Zayn Malik, Liam Payne , Niall Horan , Louis Tomlinson ve Harry Styles ile birlikte kurulmuş oldu.

Tek Gecelik İlişkisi Pahalıya Patladı! Zayn Malik Kimdir?

Beş kişilik "One Direction" isimli bir grup kurarak gruplar kategorisinde yarışan grup, on hafta sonunda finale kadar yükselen grup yarışmayı üçüncülükle bitirdi. Yarışma bittikten sonra büyük bir hayran kitlesine ulaşan "One Direction", toplamda 8 single ve 4 stüdyo albümüne imza atmıştır.

Tek Gecelik İlişkisi Pahalıya Patladı! Zayn Malik Kimdir?

2012 yılında grubun 2. stüdyo albümü "Take Me Home" çıkmıştır. Grup 2013 yılının Kasım ayında 3.stüdyo albümleri olan "Midnight Memories"i yayınlamıştır. Zayn Malik, özel hayatına yoğunlaşmak istemesi nedeniyle One Direction grubundan ayrılmıştır.

Tek Gecelik İlişkisi Pahalıya Patladı! Zayn Malik Kimdir?

SOLO ALBÜMÜ LİSTE BAŞI OLDU

Gruptan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine tek başına devam etme kararı alan Zayn Malik ilk solo şarkısı "Pillowtalk"ı 28 Ocak 2016 yılında yayınladıktan sonra şarkı bir anda Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya yükselmiştir. 25 Mart 2016 tarihinde ilk albümü 'Mind Of Mine'ı yayınlamıştır. Albüm Billboard 200 listesinde 1 numara olmuştur.

Tek Gecelik İlişkisi Pahalıya Patladı! Zayn Malik Kimdir?

DÜNYACA ÜNLÜ MODEL GİGİ HADİD İLE BİRLİKTE

Zayn Malik, 2015 yılının Kasım ayında Amerikalı model Gigi Hadid ile bir ilişkiye başladı. İlişkileri inişli çıkışlı devam eden çiftin aralarından su sızmadığı bir dönemde, Zayn Malik'in tek gecelik ilişkisine Gigi Hadid'in ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Tek Gecelik İlişkisi Pahalıya Patladı! Zayn Malik Kimdir?

Tek Gecelik İlişkisi Pahalıya Patladı! Zayn Malik Kimdir?

Tek Gecelik İlişkisi Pahalıya Patladı! Zayn Malik Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

One Direction Gigi Hadid Zayn Malik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title