Haberler

Tarkan Kızı Liya'nın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

Güncelleme:

Megastar Tarkan kızı Liya'nın fotoğrafını ilk kez paylaştı. Pınar Tevetoğlu'nun Anneler Günü'nü kutlayan Tarkan, kızının ve eşinin olduğu paylaşımın altına bir de duygusal not düştü.

Megastar Tarkan da eşinin ve annesinin Anneler Günü'nü Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla kutladı. Yıldız şarkıcı, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızı Liya'nın fotoğrafını ilk kez paylaşarak takipçilerine sürpriz yaptı.

"CANIM ANNEM"

Tarkan öncelikle annesinin "Anneler Günü"nü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla kutlayıp altına şu notu düştü:

"Canım annem. Ne cefalarla, zorluklarla ve fedakarlıklarla büyüttün yavrularını. Hakkın ödenmez. Daha nice sağlıklı ve huzurlu anneler gününe hep birlikte inşalla. Seni çok seviyorum. Ayrıca bütün annelerin de anneler gününü tüm kalbimle kutlarım."

Tarkan Kızı Liya'nın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

Tarkan Kızı Liya'nın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

"SENİ UNUTTUĞUMU SANMA PINAR'IM"

Ardından eşinin ve kızının fotoğrafını da paylaşmayı ihmal etmeyen Megastar, eşi için şu cümleleri kurdu:

"Seni unuttuğumu sanma Pınarım. İlk anneler günün kutlu olsun canım benim. Ben ve Liya seni çok seviyoruz."

Tarkan Kızı Liya'nın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Anneler Günü Tarkan Liya Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (39)

CİHAN:

Adam mı bu

17
40
yanıtYanıtla
Laz Ziya:

Ya sen?

yanıt2
yanıt1
CAN DEP:

Bunu demekle Adam olmadiğini söylüyorsunuz acikca..

yanıt0
yanıt1
degil:

yok kadin bir ara kadin kiyefeti giyip foto cekmisdi

yanıt0
yanıt0
..............:

BİR DÜNYA STARI. YA SEN MOLOZ KAFALI. .

yanıt0
yanıt0
kiim bilir:

gerçekten adam gibi adam maşallah

35
19
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

çokta önemliydi.gereksizler.

29
21
yanıtYanıtla
1453:

Liya diye isimmi olurla neymiş megastarmış pabucumun starı

18
14
yanıtYanıtla
metin:

olur la hem de bal gibi olur sanane la gerici

yanıt3
yanıt6
Adınızı Yazın:

Bu adam yardımsever iyi bi adam eleştirenler, siz ne yaptınız başkaları için az da olsa?

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title