Haberler

Survivor'da Sema'dan dayak yiyen Pınar'ın eşi ve kardeşi açtı ağzını yumdu gözünü

Güncelleme:

Tansiyonun düşmediği Survivor All Star'da Pınar'a şiddet uygulayan Sema diskalifiye oldu. Pınar'ı kardeşi, kadına şiddete gülündüğünü belirterek "Empati yapamayacak kadar insanlıktan çıktığınız bildiğim için umarım bir gün çekirdek ailenizden birisi bunu yaşar da anlarsınız" dedi. Pınar'ın eşi ise "Söz her zaman sahibine aittir. Küfürlerinizin şimdilik konuğu biziz" ifadelerini kullandı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da gerilim dolu mücadele devam ederken Sema ve Pınar arasında ipler koptu. Sema, daha önce birçok kez tartıştığı Pınar'a şiddet uygulayınca yarışmadan diskalifiye edildi. Pınar'ın eşi ve kardeşi de günlerdir yaşanan kadına şiddete gülündüğünü ve sessiz kalındığını belirterek veryansın etti.

PINAR'IN KARDEŞİ: KADINA ATILAN TEKME VE YUMRUKLARA GÜLÜNÜYOR

Pınar Saka'nın erkek kardeşi yaşanan şiddetten dolayı insanların gülerek alay etmesi tepki gösterdi. Instagram hesabından sitem eden Hakan Saka şu ifadeleri kullandı: "Belli bir kesim hariç bütün ülke bir olmuş. Sosyal medyada etkileşim uğruna televizyonda bir kadına atılan tekmelere, yumruklara gülüyor. Sesimizi çıkarmayalım dedik ama sustukça yemediğimiz hakaret, küfür kalmadı ve sabrımız taştı. Bu konuyla eğlenen, 'oh iyi olmuş' diyen istisnasız herkes Türkiye'nin en büyük kanayan yaralarından biri olan 'Kadına şiddeti' şu anda alenen destekliyor."

Survivor'da Sema'dan dayak yiyen Pınar'ın eşi ve kardeşi açtı ağzını yumdu gözünü

"Empati yapamayacak kadar insanlıktan çıktığınız bildiğim için umarım bir gün çekirdek ailenizden birisi bunu yaşar da Pınar Saka'nın ailesinin ve sevenlerinin neler hissettiğini anlarsınız. Son olarak bu durumu meşrulaştırmaya çalışan herkesin attığı twit ve yorum inceleme altına alınıyor. Yazık bu millete."

Survivor'da Sema'dan dayak yiyen Pınar'ın eşi ve kardeşi açtı ağzını yumdu gözünü

PINAR'IN EŞİ: KÜFÜRLERİNİZİN KONUĞU BİZİZ

Pınar'ın eşi Erhan Seçkin ise "Söz her zaman sahibine aittir. Küfürlerinizin şimdilik konuğu biziz. İleride ismimizi bile düşünerek hatırlayacağınız zamanda kim bilir hangi isimler konuk olacak. Ben devlet sanatçılığına, eşim de üst düzey yöneticilik hayatına devam edecek. Ama siz çekirdek çıtlarken yine birilerine küfürler yağdıracaksınız. Sizin yapınız bu, maalesef ki bundan besleniyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Survivor'da Sema'dan dayak yiyen Pınar'ın eşi ve kardeşi açtı ağzını yumdu gözünü

SEMA, PINAR'I DÖVDÜ

Survivor'ın önceki akşam yayınlanan bölümünde Sema Aydemir, "Bana bundan sonra bir hakaret daha edersen" diyerek Pınar'ın yanına geldi. Pınar da "Sana mı soracağım?" cevabını verince ikili arasında sinirler gerildi. Sema yerde uzanan Pınar'a tekme attı. Sema, "Benim huzurumu kaçırma, benim kardeşimin adını bir daha ağzına alma" derken ikili birbirine tekrardan temas etti. Sema, Nagihan ile Aleyna'nın uzaklaştırma çabalarına rağmen Pınar'a tokat attı. Sema araya giren arkadaşlarına "Bunu yapamaz. Sürekli böyle uğraşıp ondan sonra ben buna karşıyım. Ben sana yüze nasıl vurulur göstereyim mi, ister misin?" dedi. Pınar da "Ben sana vurmadım zaten. Bana vurma diye uzak tuttum sadece" cevabını verdi. Sema kendini ifade ederken tekrar harekete geçince Atakan onu barakadan uzaklaştırdı.

Survivor'da Sema'dan dayak yiyen Pınar'ın eşi ve kardeşi açtı ağzını yumdu gözünü

DİSKALİFİYE EDİLDİ

Sema için acil durum konseyi düzenleyen Acun Ilıcalı ise yarışmacının diskalifiye edildiğini duyurarak "Olayı defalarca seyredip diğer yarışmacılarla da konuyu konuştuk. Sonrasında da bir kanaate ulaştık. Değerlendirme sonucunda açıkçası çok emeğin olan bize de çok faydası olmuş bir yarışmacısın. Bunları çok iyi biliyoruz. Bizim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Fevri bir olaydan bir yere varmak bence insanı yanlışa götürür. Ancak yaşanan bu olay yarışmanın çizgisinin çok dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız. Bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Survivor'da Sema'dan dayak yiyen Pınar'ın eşi ve kardeşi açtı ağzını yumdu gözünü

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Survivor All Star Star Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

Mehmet Vatandaş:

Bir fiziksel şiddet vardır birde sözle taciz ve şiddet ikisi de hoş görülemez sizinki de masum değil

203
7
yanıtYanıtla
Köksal Çelik:

Bence hata yapmış daha erken davransaymış çok bile sabretmiş buna

150
19
yanıtYanıtla
Fatih BAKİ:

ben şimdi senin karşına geleyim yılan mılan bilmem ne diyim , sende o açlıkla stresle bana sabret. bırak bu işleri enişte. ağır tahrik var.

140
9
yanıtYanıtla
Hakan Berke:

çok geç de kalmış sen daha kadın adaya gelmeden demediğini bırakmadı yılan filan geldikten sonra demediğin kalmadı lohusaymış uaşlı teyzeymiş kendi çok masum değil 400m dopingli çıkan birine inanmamak gerek

97
7
yanıtYanıtla
birgörüş:

Hürrem :))

yanıt8
yanıt0
Metin Öge:

Valla kusura bakmayınca adaya geldiği günden beri ona buna saldıran ilginc tavırlarıyla insanları tahrik eden en sonunda evli ve coçuklu kadın yılan muamelesi yaparsan dayağıda yersin

83
6
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Nasıl bir koca esini bir adaya yarışma diye uzun zaman kalacağı şekilde gönderir. Bende bunu anlamıyorum. Özgürlüğün sınırı bence bu olmalı. Esler her istediğini yapamaz.

57
9
yanıtYanıtla
Perwer:

Her şey kurgu.

50
15
yanıtYanıtla
Halil İmali:

Survıvor reyting olabilmek için bu görüntüleri koyuyorlar. Yarışmacılara yayınlanmadan önce soruluyor bu grüntülerin yayınlanması için. Para karşılığında bunlar kurgu bir şekilde ayarlanıyor. Sonradan yok şöyle yok böyle diye ahkam kesmenin kimsye faydası yok. Siz önce aldığınız paralardan bahsedin.

53
6
yanıtYanıtla
F G:

acun cok tehlikeli reytign ugruna milleti birbirine kirdiriyo insanlarda seyrediyo

39
9
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title