Haberler

Survivor'da Adem ve Turabi Birbirine Girdi, Acun İstanbul'dan Yayına Bağlandı

Güncelleme:

Survivor 2018'de aralarında sık sık kavgaların yaşandığı Turabi ve Adem bu defa sembol oyunları finalinde karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı'nın devreye girdiği olayda yarışmacılar uyarı aldı.

Survivor 2018'in son bölümünde sembol oyunu finalinden sonra Adem ve Turabi arasında yaşanan kavgada küfür ve tehditler havada uçuştu. Kavga sırasında Adem'in kameramana da hareket yaptığı ve üzerine yürüdüğü ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ise Adem'i sert şekilde uyardı ve 'Yaptığın hareket bize yapıldı' dedi.

SEMBOL OYUNUNDA İPLER GERİLDİ

Sembol oyununu aldıktan sonra Nagihan'a dönerek 'Senin için' diyen Turabi daha sonra ise 'Her şartta kazanıyorum' diye bağırdı. Geçen hafta sembol oyunu finalinde Nagihan'ın Turabi'yi desteklemesine Adem tepki göstermişti.

Survivor'da Adem ve Turabi Birbirine Girdi, Acun İstanbul'dan Yayına Bağlandı

"EGOİST, KOLPA DÖVÜŞÇÜ"

Turabi de buna gönderme yapınca sinirler gerildi. Turabi'ye ilk olarak Merve tepki gösterdi ve 'Yaptığın yanlış' dedi. Turabi'ye 'Egoist ve kolpa dövüşçü' diye bağıran Adem de ayağa kalkarak Turabi'nin üzerine yürüdü. Adem 'Senin gibi adamları parçalarım' diye elini kaldırdı. Gerilimin arttığı anlarda ise araya Esat Yontunç girdi ve ikiliyi ayırmaya çalıştığı. Küfür ve tehditlerin havada uçuştuğu kavgada yaşananların tamamı ise televizyonculuk kuralları nedeniyle ekrana yansımadı.

"KAMERAMANA HAREKET YAPTIN. BUNU KENDİME YAPILMIŞ SAYARIM"

Eleme konseyine İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı, kavgada yaşanan olayları açıkladı. Adem'in çekim yapan kameramana da hareket yaptığını açıklayan Ilıcalı, "Seni zorla buraya getirmiş gibi 'Survivor'ı şöyle yaparım' demen bize yönelik bir cümle. İkincisi kameraman arkadaşıma yaptığın bir hareket var. Çekim yaparken kameramana hareket yapıyorsun. Bunu asla kabul edemem. Bu da bize yapılmış bir harekettir' dedi.

Survivor'da Adem ve Turabi Birbirine Girdi, Acun İstanbul'dan Yayına Bağlandı

ADEM'İ UYARDI

Adem ve Turabi'yi yaşananlardan dolayı uyaran Ilıcalı, 'Turabi'nin orada 'Ben kazandım. Nagihan'a armağan ediyorum' demesinde bir sakınca yok Survivor tarihinde en düzgün sevinçlerden birisi. Bir şey ima ediyor diye Turabi'ya karşı saldırıya geçecek bir durum yok. Bu değerlendirmede önemli 3 konu var. Üçü de Adem'le ilgili. Seni buraya güzel bir şekilde davet ettik. Senin cümlen bize geliyor bu bir. Kameraman arkadaşa karşı yaptığın bir hareket var. Çekim yaparken ona karşı hareket yapıyorsun bu da bize yapılmış bir hareket. Bunu asla kabul edememem. Nagihan'la ilgili söylediğin cümle. Ne dediğini anlıyorum ama kadın bir yarışmacıyı işin içine sokman çok ciddi hata. Bundan sonraki aranızda tartışma olursa belli çerçeve içinde geçmesi sözünü verin. İki tarafı da ciddi şekilde uyarıyorum. Bundan sonra bir daha bu kadar yükselmeyeceğini tahmin ediyorum' şeklinde konuştu.

ESAT AĞABEY VE KAMERAMAN ARKADAŞTAN ÖZÜR DİLEDİM

Adem yaptığı hareketin ardından özür dilediğini söyleyerek, "Sizden de Esat ağabeyden de özür diledim. Pire için yorgan yakacak adamım. Yakarım Survivor'ımı da artık dayanamıyorum anlamında cümleyi kurdum. Kameraman arkadaşım Nail'den ve ada muhabirimizden gidip özür diledim. 'Hakkınızı helal edin size çok büyük ayıp ettim özür dilerim' dedim. Bu sabrımı burada koruyamadım ve kontrolümü kaybettim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı İstanbul Turabi Magazin Haberler

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

500

Yorumlar (224)

Yılmaz goloğlu:

Acun aciz kaldı Turabi yanlısı olduğunu resmen ilan etti

46
9
yanıtYanıtla
ADEMİN GERÇEK YÜZÜ AKŞAM ORTAYA ÇIKTI:

Adem geçenyıl sabriyeyi koruyor sanıyordum, Meğerse ilhanmansız ve serhatı hazmedemediği için onlardan ayrıldığı anlaşıldı, gerçekten Ademi efendi ve hoşgörülü sanmıştım, sms oylarımı hep ademe atmıştım ama çok aldanmışım, dün akşam gerçek yüzünü gösterdi. Ağzı lağam çukuru gibiymiş ama gizliyormuş. Turabinin üstünlüğünü hazmedemiyor, adem o takımın avukatı değil, koruyucu meleğide değil, kendi siporunu övmekten başka bir maharekti yok, adem sorvivora katıldıktan sonra adını duydum, nasıl ünlüyse

14
40
yanıtYanıtla
X girl:

Sen ve muhteşem türkçen !

yanıt3
yanıt5
X girl:

Hee heeehh tamam tamam görürsem söylerim

yanıt5
yanıt2
Büşş:

Muhteşem Türkçe muhteşem yorum tebrikler !!!

yanıt3
yanıt9
Turabiiiiii:

Yürü Turabi sonuna kadar arkandyız sen bizim gönlümüzun şampiyonusunn??????

15
38
yanıtYanıtla
Kübra:

Sadce gonlunde sampiyon olucak gercekte Adem goruscez :)

yanıt12
yanıt3
TURABİ:

TURABİ SONUNA KADAR HAKLI

9
43
yanıtYanıtla
asdf:

turabi artık yeter iyice yoldan çıktı bu kaçıncı uyarı sırf reyting için bu adamı burda tutuyosun acun gönder gitsin uyarınında bir sınırı vardır survivor turabinin yeri gibi herkese saldırıyor bu ne sacmalık turabi artık gitmeli !

43
9
yanıtYanıtla
Adamsın ADEM ??:

Acun efendi sen adaletsiz ve reyting uğruna insanları aşağılayan sözde televizyoncusun. O tuttuğun sözde adam turabide turabi degil. Kalkmis birde ademe biz seni zorla getirmedik diyorsun yazik size. O şarlatan turabi herkese bagiracak hakaret edecek sende reyting ugruna onu tutup ademi suclayacaksin. Nerde kaldi adalet televizyonculuk ve vizyon. Geçmis senelerde diskalifiye ettigin yarismacilarin hicbiri turabi kadar ileri gitmedi ama onlar elendi sirf reyting ugruna o turabi denen şaklabani elemiyorsun. İnsanlar bu numaralari goremicek kadar kör yada cahil degil. ADEM geçen sene kil payi şampiyonlugu kaybetti ama bu sene SAMPIYON ADEM. Ve sen acun ilicali ve turabi sadece oturup onun sampiyonlugunu goruceksiniz. Reyting ugruna hak yeme unutmaki dinimizde kul hakki en buyuk gunahlardan biridir

41
7
yanıtYanıtla
Tüm 224 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title