Haberler

Avukat Ayşegül Mermer ve Özgür Aras, Defne Joy Foster'ı ölüm yıldönümünde andı

Güncelleme:

Oyuncu Defne Joy Foster ölümünün 11'inci yılında Zincirlikuyu'da bulunan mezarı başında anıldı. Her yıl Foster'ı anmaya gelen yakın arkadaşı avukat Ayşegül Mermer, "Defne annenden sana selam getirdik" dedi.

11 yıl önce hayatını kaybeden oyuncu Defne Joy Foster 11'inci ölüm yıl dönümünde Zincirlikuyu'da bulunan mezarı başında anıldı. Oyuncuyu anmak için her sene mezarı başına gelen yakın arkadaşı Ayşegül Mermer, bu sene de Foster'ın mezarına gelerek dualar etti.

"HAYATINA TEK DEVAM EDEMEYEN TEK KİŞİ ANNESİ"

Her yıl Defne Joy Foster'ı anmaya çalıştıklarını belirten Mermer, "Hakikaten on bir yıl, koskoca on bir yıl oldu. Her ölen geride büyük bir sızı, acı bırakıyor. Bu hayatın ve ölümün gerçeği, acısı. Dualarımızı gönderiyoruz. Aslında biz burada bir şekilde hayatımıza devam edebiliyoruz ama hayatına devam etmeyen tek bir kişi var. O da annesi. Gün geçmiyor ki ağlamadığı bir gün olsun. Tabii ki onun için çok acı bir şey" dedi.

Avukat Ayşegül Mermer, Defne Joy Foster'ı ölüm yıldönümünde andı

"VERİLAN CEZA VİCDANLARI RAHATLATMADI"

Yıllar önce görülen davadan bahseden avukat, sözlerine şöyle devam etti: "Dava yıllar önce bitti. Tedbirsizlik, yardım ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmemekten bir ceza aldı. Bu ceza vicdanları rahatlattı mı? Rahatlatmadı. Öleni de geri getirmedi. Orada çok büyük bir ihmal vardı. Bir saate yakın hastaneye götürülmemiş ve acil servis aranmamıştı. İhmal dolayısıyla bir ceza aldı fakat bu vicdanları rahatlatan bir ceza değildi. Annesi ile de az önce konuştuk. Düşmüş ve ayağını incitmiş. Zaten yetmiş yedi yaşında kendisi. Şu an Kuşadası'nda yaşıyor. Kızına selamlarını iletti."

Arkadaşı Ayşegül Mermer'i yalnız bırakmayan ve dostu Defne Joy Foster'ın mezarına giden basın danışmanı Özgür Aras ise herkesten dua istedi.

Avukat Ayşegül Mermer, Defne Joy Foster'ı ölüm yıldönümünde andı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Defne Joy Foster Ayşegül Mermer Zincirlikuyu Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

mavii1989:

İnsan Mezar Taşına bir el fatiha yazar ne acı ya bu sanat dünyası hep bu şekilde şaşırıyorum.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title