Haberler

Şeyma Subaşı DJ sevgilisi tarafından bir Türk kızıyla Dubai'de aldatıldı

Güncelleme:

Şeyma Subaşı'nın bir süredir aşk yaşadığı İtalyan DJ Guido Senia tarafından aldatıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'nın aldatıldığı iddiası ortalık karıştırdı.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMIŞTI

Youtube kanalı açan ve özel hayatıyla ilgili videolar paylaşan Şeyma Subaşı son olarak sevgilisi Guido ile olan samimi görüntülerini yayınlamıştı. Ortaya atılan aldatma iddiasından sonra Şeyma'nın tadının kaçacağa benziyor.

Şeyma Subaşı DJ sevgilisi tarafından bir Türk kızıyla Dubai'de aldatıldı

ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

YouTube kanalından paylaştığı videosunda Subaşı, sevgilisinin yanına giderek "Şeyma hakkında ne düşünüyorsun?" diye sormuştu. Sevgilisini çok sevdiğini söyleyen Guido ise "Şeyma müthiş bir kadın. Tam bir ilham kaynağı. Hayatımızda olduğu için hepimiz çok şanslıyız" diyerek öpücüklere boğmuştu.

Şeyma Subaşı DJ sevgilisi tarafından bir Türk kızıyla Dubai'de aldatıldı

BİR TÜRK KIZIYLA SARMAŞ DOLAŞ EĞLENDİ

Magagenius isimli magazin sayfasının iddiasına göre İtalyan DJ, Şeyma Subaşı'nı bir Türk kızıyla aldattı. İtalyan DJ Guido Senia'nın Dubai'de S.B. isminde isminde bir Türk kızı ile gece kulübünde sarmaş dolaş eğlendiği belirtildi. Bu iddiaların ardından Şeyma Subaşı'nın hemen Senia'yı terk ettiği de konuşuldu.

Şeyma Subaşı DJ sevgilisi tarafından bir Türk kızıyla Dubai'de aldatıldı

DEMET'TEN ALDATMA İDDİALARINA BEĞENİ

Öte yandan şarkıcı Demet Akalın'ın bir Instagram sayfasındaki Şeyma'nın ihanet haberinin görselini beğenmesi takipçilerin gözünden kaçmadı.

Şeyma Subaşı DJ sevgilisi tarafından bir Türk kızıyla Dubai'de aldatıldı

PARTİDE EV SAHİPLİĞİ YAPTILAR

Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu süre zarfında sosyal medya hesabından herhangi bir reklam yapmayan Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile bir deodorant tanıtımında oynadı. Çift, rol aldığı markanın partisinde ev sahipliği yaptı.

Şeyma Subaşı DJ sevgilisi tarafından bir Türk kızıyla Dubai'de aldatıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (32)

PAŞALI:

Acun abi 2 aylık nafaka parasına kiralık katil tut, sende bizde kurtulalım bu kadından.

10
4
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Helal olsun lan bu lavuğa,acunun her türlü "malını kullanıyor"maddi ve manevi olarak,keriz parasıyla her türlü yolunda herif:))

12
1
yanıtYanıtla
:

keşke bunada nikah kıysaydın şeyma 3 5 bundan da koparırdın

12
0
yanıtYanıtla
NAFAKA:

Nikah yaparsa nafaka kesilir. Sen olsan aylık 125 binden vazgeçermisin :D

yanıt4
yanıt1
Memleketim:

Aldatan birgün aldatilir.

10
1
yanıtYanıtla
cenkin:

nasıl kıydın ŞEYMAYA GUİDOOOO yapılırmı bee. . . .

2
8
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

herşeye yavaş yavaş alıştırın sanki hergün eş değiştirmek normalmiş gibi şeymanında sonu hüsrandır butür hatayın kazananı yok şimdi genç sadakat ümrunda değil yarın onada lazım olur iyi bir dost gerçek sevene ihtiyacı olunca acunada yazıklar olsun kendi parasıyla bu işleri yaptırıyorya

9
1
yanıtYanıtla
xx:

iyi olmuş şeymaya kendini bişey sanıyor

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bir anneye yakışmaz bu tavırlar

8
0
yanıtYanıtla
DİREKÇİ BABA:

Boşa tırmandın direklere Şeyma boş işlerle uğraştın direk dansı falan. . bak elin oğlu seni boynuzlamış. Şimdi ne olcek? Para da bitti?

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title