Haberler

Seyhan Soylu'dan Seren Serengil'e Şok Sözler!

Güncelleme:

Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Seyhan Soylu'ya gönderme yaptı. Soylu'dan, Serengil'e flaş cevap geldi. İşte gerilimin perde arkası...

Seren Serengil, programda kavga ettiği Arto'nun Al Sana Haber'e katılmasını ima ederek "Arkadaşınla küsersin barışırsın ama onun düşmanıyla arkadaş olmak bayağılıktır. Ben ölsem ona düşmanlık eden kişilerle videolar girmem" dedi.

"SAVAŞA HAZIR OL!"

Seren Serengil'in 'düşman' lafını üstüne alınan Seyhan Soylu sinirlerine hakim olamadı. Seyhan Soylu bir paylaşım yaparak Seren Serengil'e "Önce dost olduğumuzu sonra müttefik olduğumuzu hissettiren Seren Serengil madem düşmanız; Rusya'nın Ukrayna'ya gücünü gösterdiği gibi bir savaşa hazır ol" ifadelerini kullandı.

"ARTO DOĞRU YOLU BULDU"

Seyhan Soylu açıklamasında "İstediğinde vur abalıya istemediğine buna torpil geçelim olmaz. Serencim Arto doğru yolu buldu, çünkü bizim programımızda kimseye torpil yok belki yumuşak olarak eleştirilerimizi yapabiliriz ama asla kimseye torpil geçmeyiz. Aynı suç işleyen başka birini yerden yere vurup, bu bizim arkadaşımızsa görmezden gelmek ahlaklı bir davranış değildir" dedi.

SEREN SERENGİLKİMDİR?

Seren Serengil kimdir, nereli ve kaç yaşında; Seren Serengil, Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncudur. Seren Serengil, 6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesi'nde doğdu. Seren Serengil, 50 yaşındadır.

Seren Serengil, ilk olarak 1977 yılında Sarhoş filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile birlikte oynadı. Aynı yıl babası ile birlikte Gar Gazinosu'nda sahne aldı. Profesyonel sahne kariyerine ise, 16 yaşında Fahrettin Aslan tarafından görevlendirildiği Maksim Gazinosu'nda başladı ve en genç kadın assolist oldu. Profesyonel oyunculuk kariyerine başladığı 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı Başka Olur Ağaların Düğünü dizisinin yanı sıra Hakan Ural ile birlikte rol aldığı Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yaptı.

Serengil'in ilk albümü Ayrıldık 1991'de piyasaya çıktı ve ana teklisi "Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor" ile tanındı. O zamandan beri üç albüm ve bir tekli çıkarmıştır.

En popüler albümü olan Bu Gecenin Hatırına, yalnızca bir klip ile 170.000 adet kopya sattı ve popülaritesini büyük ölçüde arttırdı. Serengil, klasik piyano çalmakta olup 2006 yılında "Dost Bile Kalamadık", "İnsan Severse Özler", "Sen Şansını Kaybettin" ve "Sessiz Telefon" gibi şarkılar da dahil olmak üzere bazı şarkılarını kendi yazıp besteledi. Müzik kariyeri boyunca İbrahim Tatlıses, Emrah, Selami Şahin, Soner Sarıkabadayı ve Serdar Ortaç gibi isimlerle çalıştı.

Serengil, şarkıcı ve sohbet programı konuğu olarak yüzlerce TV programında yer almıştır. 1993'te Emrah'ın "Haydi Şimdi Gel" ve "Töre" şarkılarının video kliplerinde yer aldı. Serengil ve Emrah, Yasak Sokaklar ve Belalım Benim dizilerinde birlikte çalıştı.

Serengil'in 3 Nisan 2009'da eşi Musa Aytun'dan Stephanie adlı bir kızı dünyaya geldi; ancak altı aylık doğan bebek dört gün yaşatılabildi ve 7 Nisan'da hayatını kaybetti. Serengil, Aralık 2010'da son albümü Ben Adamı Ayrılırken Tanırım'ı çıkardı. Albümünün ilk müzik videosunun Aralık 2010 tarihinde galası yapıldı. 2011'de Show TV'de yayınlanan Seren Serengil ile Evlenir Misin? adlı bir sabah programı sundu. 2014'te Cine5'in Kim Ne Derse Desin programında iki sezon ana sunuculardan biri olarak göründü.

SEREN SERENGİL'İN HASTALIĞI NE?

Seren Serengil, mide küçültme ameliyatı sonrası damping sendromuna yakalanmıştı.

ARTO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1966 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Arto, Ermeni asıllı Türk vatandaşıdır. Babası Artvin doğumlu, annesi Kayserilidir. Özel Şişli Koleji'nden mezun olmuştur. 2010-2013 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünde eğitim almıştır.

1997 yılından itibaren sahne almaya başlar ve Televole sayesinde medyatik olur. Magazin gündeminde sıkça yer alan Arto, özellikle sivri diliyle tanınır. 2002 yılında "Allahıma Bin Şükür" isimli bir albüm çıkarmıştır. 2003 yılında ise "Emrin Olur" adlı bir albüm çıkarmış, klibinde Ebru Destan, Nefise Karatay, Şenay Akay, Nigar Talibova, Esra Eron gibi isimler oynadı.

2013 yılında ise "Bal Kaymak Yarim" adlı yeni albümünü, 2016'da ise "Hayırlı Olsun" isimli tek şarkılık albümünü çıkardı.

ARTO'NUN GERÇEK ADI NE?

Ermeni asıllı olan Arto'nun gerçek ismi Harutyan Dalga'dır.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Seren Serengil Seyhan Soylu Arto Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title