Haberler

Günlerdir Müge Anlı'da aranan Dursiye Sağlam'ın sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

Müge Anlı'nın programında kayıp olarak aranan Dursiye Sağlam için programda "Dursiye Hanım benim ablam" diyen iş arkadaşı Ahmet C. şüpheli davranışlarından dolayı gözaltına alınınca cinayeti işlediğini itiraf etti. Sağlam'ın cansız bedeni yol kenarında bulundu.

Afyonkarahisar'ın Kanlıca Mahallesi'nde yaşayan Dursiye Sağlam (40), çalıştığı iş yerinden 11 Şubat gecesi saat 24.00'te çıktı. Sağlam'dan haber alamayan yakınları polise başvururken üzerinden bir hafta geçmesi üzerine kendisinden haber alınamayınca, kayıp kadının kızı Müge Anlı'ya başvurdu. İyi bir haber almak umuduyla Anlı'ya başvuran kadın, annesinin ölüm haberini aldı. Sağlam'ın katili ise birlikte çalıştığı iş arkadaşı Ahmet C. çıktı.

"ARAMIZDA ABİ-KARDEŞ İLİŞKİSİNDEN BAŞKA BİR ŞEY YOK"

Programda, Dursiye Sağlam'ın gece iş çıkışı ailesi ile olan sorunundan dolayı konuştuğu Ahmet C. isimli kişiye ulaşıldı. Canlı yayına bağlanan Ahmet C., Müge Anlı'ya; "Dursiye Hanım, benim ablam. Aramızda abi-kardeş ilişkisinden başka bir şey yok." dedi. Yıllarca konuştuğu Sağlam'a 'abla' diye hitap eden Ahmet C.'nin şüpheli davranışlarından dolayı Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından sorguya çekildiği esnada her şeyi itiraf etti.

Günlerdir aranan Dursiye Sağlam, Müge Anlı'da 'O beni ablam' diyen sevgilisi tarafından öldürüldü

"BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜM"

Yakın çevreleri tarafından da bilinen beraberliklerinin gerçek olduğunu söyleyen Ahmet, "İlişkimizi bitirmek istedim ama Dursiye istemedi ve aramızda bir arbede çıktı. Bu çıkan arbede esnasında onu bıçaklayarak öldürdüm. Cansız bedeni yakarak ortadan kaldırmak istedim fakat beceremeyince Afyonkarahisar'a 5 kilometre uzaklıktaki bir kasabanın yol kenarına attım" diyerek cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

AFYONKARAHİSAR'A 5 KM UZAKTA BULUNDU

Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, evli ve 2 çocuk annesi Dursiye Sağlam'ın cansız bedenini Afyonkarahisar'a 5 kilometre uzaklıktaki Sülümenli kasabası yakınlarında buldu.

KARDEŞİNİN KATİL OLDUĞUNU DUYUNCA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Katil zanlısı Ahmet'in canlı yayına bağlanan kız kardeşi ise gözyaşlarına boğularak "Nasıl böyle bir şey yapar. Allah aileye sabır versin. Çok üzüldük" dedi.

Günlerdir aranan Dursiye Sağlam, Müge Anlı'da 'O beni ablam' diyen sevgilisi tarafından öldürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Müge Anlı Kanlıca Afyon Haberler

500

Yorumlar (21)

Mervenur:

Bu haberleri okuyunca, hep ayni seyleri düsünüyor insan. Türk Toplumu ne yazik ki, özellikle son 15-20 yilda asil benliginden cok uzaklasti. Ahlaki bir cöküs var. Insanlar cok acimasiz, sanki iclerindeki tüm kötülükler ortaya cikmak icin sabirsizlaniyor. Kimin ne yapacagi belli degil. Bu cok korkutucu. Kitap okumayan bir toplum, sadece TV karsisinda gecirilen onca Zaman. Ve o dizilerde her türlü pisligin, siddetin, ahlaksiz iliskilerin normal gösterildigi binlerce sahne. Ve gelinen durum bu.

36
2
yanıtYanıtla
çağatay:

doğru bi tespit

yanıt2
yanıt0
((((((((((((((((:

BOŞ YAPMA DA GİT BULAŞIKLARI YIKA MERVENUR BEY

yanıt0
yanıt0
Su sinisi suda sinar.:

Bu kadinin avukatligini yapanlar kendileri icin boyle kadin isterlermi? Evli, cocuklu ve yillarca esine ihanet eden... BUNU DUSUNUB BU KADININ AVUKATLIGINI YAPIN LUTFEN.

17
5
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ne olacaksa olsun artık yeter ya. daha kaç kadın cinayetleri duyacağız, göreceğiz. idamsa idam. durudurun bu canavarları. . . Allah rahmet eylesin kadıncağıza. . . .

4
12
yanıtYanıtla
ADALET:

YÖNETENLERE BAKMAK LAZIM.

yanıt1
yanıt3
ADALETE CVP:

ADALET kardeş bekliyoruz. selamlar kal sağlıcakla inşallah. .

yanıt0
yanıt1
çağatay:

evli bir kadının kocasını aldatması normal yani öylemi su testisi su yolunda kırılır kardeş oluk evinde oynayan çark evinde çıkar herkez iffetli namuslu edepli oldumu bunların hiç biri olmaz ikiside evli eşlerini aldatıyor olmaz öyle şey rabbim hepimize hidayet etsin

yanıt2
yanıt0
ÇAHATAY SENDEMİ)))))))))))):

ÇAĞATAY sen sus bakim. her yere ne maydanoz oluyorsun bakim. salak mısı nesin bir bakim. hay senin aklın yok mu bir bakim. kendi fikrin yok mu bir bakim. insanlara akıl vereceğine kendinı sorgula bir bakim. zeka seviyen mi düşük bir bakim bir baki beynin yok bir bakim b b b b

yanıt0
yanıt0
ercan:

allah herkese hıdayet versin diyorum gercekten uzuluyorum boyle haberlere

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title