Haberler

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülendi! Havalimanından ayrı ayrı çıktılar

Güncelleme:

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan ve geçtiğimiz günlerde Milano'ya tatile giden Serenay Sarıkaya ile mert Demir havalimanında görüntülendi. Beraber görüntülenmemek için tek tek çıkan ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

Son olarak Aile dizisinde rol alan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir ile anılıyor. Haklarında çıkan aşk iddiasına sessiz kalan ancak sosyal medyadaki yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü görüntülendi.

SORULARA CEVAPSIZ KALDILAR

Muhabir Online'da yer alan habere göre, Türkiye'ye birlikte gelen ikiliden Serenay Sarıkaya, basın mensuplarının olduğunu görüne sevgilisi Mert Demir'i valiz kısmında beklemesi konusunda uyardı. Valizlerini aldıktan sonra havalimanından çıkan Sarıkaya, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen özel hayatı hakkında konuşmak istemedi. Güzel oyuncudan 15 dakika sonra çıkış yapan Mert Demir de sorulara cevap vermeyerek "Teşekkür ederim" deyip uzaklaştı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülendi! Havalimanından ayrı ayrı çıktılar

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülendi! Havalimanından ayrı ayrı çıktılar

Haberler.com / Şaziye Ceyhan - Magazin

Serenay Sarıkaya Mert Demir Milano Tatil Ünlüler Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (8)

Reçel Tahin Etsoğan:

Ya abi aklımı kaçıracağım bu güzel kadınlar kızlar neden böyle tipi bozukları seviyor...? Allah rızası için biri aydınlatsın beni.

37
12
yanıtYanıtla
HACER İlhan:

Kadında güzel değilki

yanıt5
yanıt0
VEFA:

Kapitale bağlı ultra manyetik çekim alanı.

yanıt27
yanıt0
Mesut Aydın:

Mert pırlanta gibi çocuk??

22
14
yanıtYanıtla
Reçel Tahin Etsoğan:

Çok yakışmışlar... :)))) Desem de inanmayın hiç yakışmamışlar ama güzel kadınlar da yakışıksız erkek sevdası var ve KEKO seviyorlar bizim çok zevkli kadınlarımız, kızlarımız.

31
4
yanıtYanıtla
Hasan YILDIZ:

Bu kadan ne kadar asıl suratlı, değil sevgili , böyle bir arkadaşım bile olmasın isterim

15
3
yanıtYanıtla
Sibel Çakır:

Sizene kıskandınızmı erkekler ????

7
9
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Son 3 senedir yeni cicişimiz SERENAY

12
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title